Jeep Wrangler leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease Jeep Wrangler?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Jeep leasing – og Wrangler er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den populære og luksuriøse SUV.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Den legendariske Jeep Wrangler

Den amerikanske bilproducent Jeep er særdeles kendt for at producere et bredt udvalg af biler til eventyrlystne bilister. Jeeps biler egner sig til bilister, der både ønsker den praktiske og veludviklede teknologi som en offroad model tilbyder samt et råt design, der passer til denne. Den legendariske Jeep Wrangler model er udviklet med udgangspunkt i den originale Willys Jeep, som blev benyttet af den amerikanske hær under krigen, hvor der var behov for et køretøj til let transport.

Efter krigen mente Jeep, at den almene befolkning også skulle have glæde af denne praktiske og smarte type bil, hvilket ledte til, at modellen blev yderst populær på markedet for civile terrænkøretøjer. Dette var startskuddet på den ikoniske Jeep Wrangler. Jeep Wrangler blev en enorm success, og den produceres derfor i dag i mange forskellige versioner med moderne benzin- og dieselmotorer – hvilket også gør leasing af Jeep Wrangler særligt fordelagtigt.

 

wrangler fokus 800×650

Lease af Jeep Wrangler

Jeep er særlig velkendt for deres store og robuste biler, og Jeep Wrangler præsenterer en serie af kompakte og mellemstore firehjulstrukne terrængående SUV’er, som har været fremstillet af Jeep siden 1986. Denne serie giver dig en rummelig og stærk bil, som kan køre i al terræn samtidig med, at du føler dig fuldstændig sikker bag rattet – også når du kører off road. Uanset om du drømmer om at være føreren af en ikonisk offroader, en rummelig og sikker familiebil eller den perfekte følgesvend til jagtsæsonen, så er Jeep Wrangler den perfekte leasing bil for dig.

Lease din Jeep Wrangler hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Jeep Wrangler gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing eller privatleasing. Der er fordele ved de forskellige former for leasing af bil alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til Jeep Wrangler modellens mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Jeep modeller

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing