Aston Martin leasing

Hvis du vil have et unikt køretøj, som kombinere stil og ydeevne, så er Aston Martin leasing det oplagte valg. Hos Nellemann Leasing kan du lease en Aston Martin og opleve den ultimative køretur, som oser af eksklusivitet og elegance. Kontakt os for leasing af Aston Martin.
1280×800

Overvejer du Aston Martin leasing?

Et ikonisk kulturikon, kongelig hofleverandør og luksus i verdensklasse. Der er mange positive ord som kan knyttes til det britiske bilmærke, og med god grund.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med leasing af de eksklusive Aston Martin modeller.

Filter

filter icon

Med vores flexleasingaftale på en Aston Martin model, skal du ikke bekymre dig om en stor afskrivning, høj registreringsafgift og lille fleksibilitet.

Du kan derfor altid kontakte os for rådgivning af flexleasing eller anden leasingform.

Hos Nellemann Leasing får du mulighed for at sikre dig en plads bag rattet på en af de mest ikoniske bilmærker gennem tiderne.

Du kan lease den eksklusive DB11, den sporty DBS eller den elegante Vanquish. Leder du efter en anden model, så kan du se listen over biler her.

 

youtube-placeholder
play-icon

Overblik over Aston Martin modeller

Aston Martin Vanquish leasing

Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish er fra 2001, hvor den første gang så dagens lys. I 2002 debuterede V12 Vanquish i James Bond filmen “Die Another Day”. Takket være høj performance, lækre håndbygget detaljer og overdådig luksus, så er Aston Martin Vanquish i dag med helt fremme i “super grand tourer” klassen.

Aston Martin Vantage leasing

Aston Martin Vantage

Aston Martin Vantages koncept bil er designet af danske Henrik Fisker og blev første gang vist frem i 2003. Den første færdige version, blev vist frem i 2005 under Geneve motor show. “Vantage” er en af Aston Martins mest “livlige” biler i deres modelserie. Målet med denne bil er, at appelerer til de købere, der normalt ville kigge i retning af Porsche 911 og andre eksotiske sportsvogne i samme klasse.

Aston Martin DB9 / DB10 / DB11 leasing

Aston Martin DB9 / DB10 / DB11

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Aston Martin Rapide leasing

Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide er en 4 dørs luksus sportsvogn, der blev introduceret i 2010. I denne kompromisløse coupe fra Aston Martin, er der plads til 4 voksne. Til trods for fokus på en behagelig kabine, så byder bilen fortsat på en overbevisende køreoplevelse.

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Aston Martin” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Aston Martin flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00 eller via kontaktformularen nederest på siden.

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet en Aston Martin, baseret på dine ønsker til en vellydende elegant sportsvogn, en luksuriøs kabine eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig gentlemans sportsvognen fra det luksuriøse engelske bilmærke. Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel på mobile.de – fx en Aston Martin DB11.

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra engelske Aston Martin på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

1000x850k

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet? Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Aston Martin fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du sportslige køreegenskaber inkl. høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?
  • Ønsker du ekstraordinær luksus i kabinen?
  • Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.
1000x850j

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Aston Martin. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, luksus eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

1000x850p

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Kontrakt

Konsulenten fremviser den Aston Martin, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

1000x850gg

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

1000x850fff

Aston Martin leasing – Hvordan fungerer det?

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Aston Martin hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

1000x850jghdh

Aston Martin flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Aston Martin fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Aston Martin:
* Når du vælger at flexlease en Aston Martin, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en Aston Martin, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen fra det engelske mærke er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Aston Martin med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en Aston Martin med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Aston Martin hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease den helt nye DBX, erhvervslease en DBS Superleggera, sæsonlease en Vanquish Volante, flexlease en Rapide S eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 900.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Aston Martin og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra engelske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Aston Martin. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Det eksklusive og elegante bilmærke blev grundlagt i 1913 af Lionel Martin og Robert Bamford. Navnet på bilmærket er heller ikke tilfældigt. Det er en sammentrækning af Lionels efternavn samt navnet på racerbanen hvor han ofte kørte racerløb (Aston Hill) i starten af 1900-tallet. Den første bil blev bygget i marts 1915 og siden dengang har bilmærket sat sig fast som et eksklusivt bilmærke indenfor sportsvogne og luksusbiler.

I dag er Aston Martin et verdenskendt og globalt bilmærke som ikke kun er kendt for kvalitet og luksus. De har stadig fodfæste indenfor sportsvogne, hvor bilmærketer at finde i kendte sportsgrene såsom Formel 1 og Le Mans under navnet Aston Martin Racing. Bilmærket er selvfølgelig også kendt for deres ikoniske samarbejde med den hemmelige britiske agent, James Bond, hvor Aston Martins DB-biler er i fokus. Hos Nellemann Leasing kan du eksempelvis lease den velkendte Aston Martin DB11.

Markeret som kvalitet, eksklusivitet og luksus er Aston Martin bilerne i en klasse for sig selv. Ikke kun i dag, men også i de næste generationer.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev