Aston Martin Rapide leasing

Drømmer du om at køre i en elegant sportsvogn, som oser af engelsk klasse – og alligevel kan brøle, når du træder på speederen? Med Aston Martin Rapide leasing bliver drømmen om kraft og komfort til virkelighed.
Aston Martin Rapide leasing

Overvejer du at lease en Aston Martin Rapide?

Lad os tage dig med på rejsen fra “Jeg overvejer at lease en Aston Martin Rapide”, til du står med bilnøglerne i hånden – og friheden til at cruise langs kysten i din splinternye sportsvogn. Du kender måske til Aston Martins sjældent gode kvalitet, og har besluttet dig for at dette er bilmærket, der kan indfri dine høje krav til klasse, kvalitet og køreglæde.

Efter en del research har du afgjort, at Aston Martin Rapide leasing er vejen til en 4-dørs luksus coupé med en behagelig kabine og en motor, der kan brøle. Det er afgjort: Aston Martin Rapide er din vej til ultimativ køreglæde.

Når valget er truffet, giver du os et kald på 39 25 20 00 eller udfylder vores kontaktformular, så vi lynhurtigt kan sætte dig i samråd med en konsulent. Nu kan konsulenten komme i gang med at afklare endeligt med dig, om Aston Martin Rapide leasing er den rette vej for dig – eller om en anden model passer bedre til dine ønsker.

Endelig vil konsulenten præsentere dig for et flexleasingtilbud, hvor den månedlige ydelse, hjemtagelsesomkostninger og restværdi præciseres. Dernæst udarbejder vi en foreløbig standsrapport på din nye superbil – så du er helt sikker på, at du skriver under på en god køreoplevelse.
Herefter hjemtages din bil og gennemgår et grundigt tjek hos forhandleren. Når alt med garanti er helt, som det skal være, får du en dato, hvor du kan hente nøglerne til din nye sportsvogn.

Nu er der kun ét trin, der mangler: Bilen skal testkøres på vejene – og dette trin skal du naturligvis stå for.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Aston Martin Rapide

Hos Nellemann Leasing er vi altid klar til at designe de mest attraktive flexleasingtilbud til dig.

Ønsker du yderligere information om fordelene ved flexleasing og de forskellige muligheder for flexleasing, såsom privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing? Tag et kig på vores leasing-leksikon, hvor du kan blive meget klogere.

Er du klar til at indhente et Aston Martin Rapide leasing-tilbud? Kontakt os allerede i dag ,og kom ét skridt tættere på køredrømmen.

 

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Rapide – Aston Martins elegante og kraftfulde firedørs sportsvogn

Den sande bilentusiast genkender navnet “Rapide” fra Lagonda Rapide – en firedørs saloon fra Aston Martins søsterselskab, Lagonda, som herskede vejene i 1960’erne. I 2010 lancerede Aston Martin den første nyere Rapide-model, som lynhurtigt kørte forrest i rækken af luksuriøse firedørs sportsvogne.

Aston Martin Rapide er en iøjnefaldende model – som med den karakteristiske grill af håndbearbejdet aluminium, det fineste læder, en variation af blanke træsorter og materialer i højeste klasse vidner om sand luksus. Tag blot et kig på AML-logoet, som er syet i hånden med over fem tusind nøje placerede sting.

Med leasing af Aston Martin Rapid kan du være sikker på at fange blikke, hvor end du kører.

Lease din Rapide hos Nellemann Leasing

Med flexleasing af Aston Martin Rapide hos Nellemann Leasing bliver din drøm om at køre en sportsvogn i højeste kvalitet til en realitet. Med vores skræddersyede leasingaftaler slipper du for de økonomiske byrder, som ofte er forbundet med ejerskab af en luksus sportsvogn.

Når din leasingperiode nærmer sig sin afslutning, giver vi dig friheden til enten at forny din leasingaftale og fortsætte med at cruise omkring i din stilfulde luksusbil – eller at tjekke endnu en luksusbil af listen. Vi tilpasser vores leasingtilbud specifikt til dine ønsker, og vi er klar med et godt leasingtilbud – uanset om du er på udkig efter privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing.

 

1000X850U

Overblik over Aston Martin modeller

Aston Martin Vanquish leasing

Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish er fra 2001, hvor den første gang så dagens lys. I 2002 debuterede V12 Vanquish i James Bond filmen “Die Another Day”. Takket være høj performance, lækre håndbygget detaljer og overdådig luksus, så er Aston Martin Vanquish i dag med helt fremme i “super grand tourer” klassen.

Aston Martin Vantage leasing

Aston Martin Vantage

Aston Martin Vantages koncept bil er designet af danske Henrik Fisker og blev første gang vist frem i 2003. Den første færdige version, blev vist frem i 2005 under Geneve motor show. “Vantage” er en af Aston Martins mest “livlige” biler i deres modelserie. Målet med denne bil er, at appelerer til de købere, der normalt ville kigge i retning af Porsche 911 og andre eksotiske sportsvogne i samme klasse.

Aston Martin DB9 / DB10 / DB11 leasing

Aston Martin DB9 / DB10 / DB11

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Aston Martin Rapide leasing

Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide er en 4 dørs luksus sportsvogn, der blev introduceret i 2010. I denne kompromisløse coupe fra Aston Martin, er der plads til 4 voksne. Til trods for fokus på en behagelig kabine, så byder bilen fortsat på en overbevisende køreoplevelse.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing