Corvette leasing

Corvette er kendt som en af verdens mest ikoniske sportsvogne med performance og stil. Hos Nellemann Leasing kan vi tilbyde dig leasing af Corvette, så du kan opleve bilens adrenalinfyldte fart.
covette c8 til flexleasing hos Nellemann Leasing

Overvejer du Corvette leasing?

Hvis den amerikanske drøm havde fire hjul og ingen skam, så vil den uden tvivl have form af en Corvette. Den nu ikoniske sportsvogn produceres af amerikanske Chevrolet, og er altid garant for et aggressivt udtryk og hestekræfterne til at bakke det op.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi muligheden for at lease din drømme-Corvette. Du kan kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om Corvette flexleasing eller en anden leasingform.

Lease Corvette hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing har vi mange års ekspertise i leasing af luksusbiler – en kategori, som Corvetten bestemt hører hjemme i. En flexleasingaftale er din vej udenom store afskrivninger og høje registreringsafgifter, når du skal lease en Corvette.

Du kan altid trykke på genvejsknappen herunder, og få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om leasing.

”Vetten”, som den også kaldes blandt bilentusiaster, har en stolt tradition i amerikansk bilhistorisk. Har du et ønske om at flexlease en helt bestemt Corvette-model og årgang, så kontakt os – så skal vi gerne være behjælpelige med dette.

Vi henter mange af vores biler ind fra udlandet. Har du eksempelvis fundet drømme- Corvetten et sted i Tyskland, så læs mere om din muligheder og fordele lige her.

 

Leasing af Corvette ZR1

Corvette flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Corvette fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Corvette:
* Når du vælger at flexlease en Corvette, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en Corvette, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Corvette med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en Alpina med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Corvette hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease, erhvervslease, sæsonlease eller flexlease – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 600.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Corvette og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra Corvette er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Corvette. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

I 1953 fik verdens øjne for første gang lov til at hvile på sportsvognen af navnet Chevrolet Corvette. Forventningerne til Amerikas nye sportsvogn var høje fra begyndelsen – og med god grund. Corvetten blev af Chevrolet beskrevet som en ”dream car” grundet sit elegante design og fine køreegenskaber. Det til trods slog den første model aldrig for alvor benene væk under befolkningen.

Bedre gik det, da anden generation af Corvetten rullede ud i 1963 under navnet Sting Ray. Det ikoniske fiberglas design kom med en delt bagrude, som dog kun holdt ved til 1964, da man hurtigt fandt ud af, hvor upraktisk det var. Navnet Sting Ray lever dog videre i bedste velgående, og du vil derfor også støde på det blandt nyere Corvette modeller.

Corvette kører i dag på ottende generation, hvilket er et kvalitetsstempel til designet og håndværket bag en af USA’s fineste sportsvogne.

Et andet fællestræk for alle Corvette modeller er deres historik for kræfter under kølerhjelmen – et fællestræk, som har skabt en rig tradition indenfor motorsport. Hvem mindes eksempelvis ikke en af Jan Magnussens mange trumfer på Le Mans i sin gule Corvette C5-R eller C6.R?

 

Corvette leasing hos Nellemann Leasing

Har du spørgsmål til Corvette leasing, eller hvorfor leasing af en kan være det rette for dig og din økonomi, så kontakt os gerne på [email protected] eller +45 39 25 20 00 – så finder vi din foretrukne Corvette i fællesskab. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev