Maybach Leasing

Drømmer du om at køre i en bil, som primært bliver spottet i Hollywood? Hos Nellemann Leasing kan vi tilbyde dig leasing af Maybach – uanset om de er at finde i vores katalog eller ej. Vi har nemlig mulighed for at hjælpe dig med at hjemtage lige den Maybach, du søger.
leasing af Maybach GLS600 m.m.

Overvejer du Maybach leasing?

For mange mennesker er biler af mærket Maybach noget, som kun hører Hollywood og filmverdenen til. Men hos Nellemann Leasing har du en enestående mulighed for at gøre din vildeste fantasi til virkelighed gennem leasing af en Maybach.

Vi tilbyder en række forskellige leasing typer, så du slipper for besværet med høj registreringsafgift, store afskrivninger og lille fleksibilitet.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Tilbud på leasing af Maybach

Kontakt os hvis du har spørgsmål om vores leasing typer, eller gå på opdagelse under vores fane med ofte stillede spørgsmål

Glem alt, hvad du har hørt om luksusbiler – intet er over eller ved siden af mærket Maybach. Fordi Maybach udgør den absolutte elite af luksusbiler, kræver det et stort netværk at skaffe netop den model, som passer dit ønske. Og netværk har vi hos Nellemann Leasing – vi er som altid opgaven voksen.

Hos Nellemann Leasing henter vi mange af vores biler hjem fra udlandet, heriblandt Tyskland. Læser mere om dine muligheder for flexleasing af importbiler fra Tyskland her.

 

Maybach G650 Landaulet leasing

Maybach flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Maybach fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Maybach:
* Når du vælger at flexlease en Maybach, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en Maybach, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Maybach med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en Maybach med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Maybach hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease, erhvervslease, sæsonlease eller flexlease – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 900.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Maybach og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra Maybach er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Maybach. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Bilmærket Maybach blev grundlagt i 1909 af den tyske bil-pioner Wilhelm Maybach og sønnen Karl Maybach. I sin tid som motor- og bildesigner i den tyske bilindustri nåede Wilhelm at blive kendt som ”King of Designers” blandt kollegaer rundt om i Europa.

Men det var ikke før 1919, at verden for første gang stiftede bekendtskab med det ikoniske double M logo, da Maybachs første prototype så dagens lys på Berlin Motor Show. I de næste to årtier producerede Maybach luksusbiler til royale of indflydelsesrige personer i både ind- og udland.

Maybachs historie har ikke været uden sine bump på vejen. Krigen ramte, og firmaet blev tvunget til at indgå i produktionen af tiger- og panther-tanks til den tyske hær. Modsat mange andre bilproducenter fortsatte Maybach produktionen af biler efter krigen, og blev i 1960 opkøbt af Stuttgart giganten Daimler-Benz.

Nu mere end et århundred senere står Wilhelm Maybachs tradition og mærke tilbage som et vartegn på, hvad der kan opnås, når det fineste håndværk mødes med luksus i verdensklasse.

Det, som gør Maybachs biler unikke, er, at næsten alt på bilen kan specialdesignes efter kundens ønske. Med mere end 2 millioner forskellige kombinationer muligt betyder det, at du ikke finder to Maybachs, som er ens.

Derfor finder du også udstyr i en Maybach, som du ikke finder i andre biler. Udstyr som køl i kopholderne, elektrisk indstigningsbræt, Nappa læderkabine eller champagne køler er blot få ting, som du finder i en Maybach.

Maybach leasing hos Nellemann Leasing

Leaser du en Maybach hos Nellemann Leasing er du sikker på et produkt, som rækker langt udover, hvad du har prøvet før. Maybachs eksklusivitet kan også ses på deres begrænsede udvalg af biler. Anno 2021 producerer Mercedes-Maybach kun modeller baseret på Mercedes GLS og Mercedes S-klasse. Ønsker du råstyrke og wauw-faktor uden sidestykke, er Maybach G650 Landaulet aut. vores bedste bud.

Skulle du have spørgsmål til vores leasing typer, eller til muligheden for at lease en Maybach gennem Nellemann Leasing så kontakt os som altid på [email protected] eller + 45 39 25 20 00 – så finder vi i fællesskab den Maybach, som du bare må køre rundt i.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev