VW leasing

Er du interesseret i at lease en bil, der giver dig balancen mellem stil, komfort og økonomi? Så er du landet det rette sted! Hos Nellemann Leasing kan du få en leasingaftale på Volkswagen, skræddersyet til dine ønsker og behov.
1280×800

Overvejer du VW leasing?

Ikonisk. Folkekær. Samlingspunkt for familien. Man kan sætte mange positive prædikater på det tyske bilmærke Volkswagen.

Kvalitet, køreglæde holdbar og stilrent design er dog lige så beskrivende for Volkswagen. De egenskaber har du nu mulighed for selv at opleve ved at lease din næste VW hos Nellemann Leasing.

Vi har lang erfaring med VW leasing og kan tilbyde dig leasing af Volkswagen efter lige netop dine behov – uanset om du ønsker erhvervsleasing, splitleasing eller leasing på gule plader.

Vi har lang erfaring med VW leasing og kan tilbyde dig leasing af Volkswagen efter lige netop dine behov – uanset om du ønsker erhvervsleasingsplitleasing eller leasing på gule plader.

Er du ny i leasing verdenen? Ønsker du at vide mere om leasing af VW? Vi står klar til at hjælpe dig sikkert gennem hele leasingprocessen.

Tryk på genvejsknappen herunder, og få overblik over processen.

Vi kan tilbyde dig en bred vifte af VW-modeller – for eksempel den sporty VW Golf VII GTi og den rummelige VW Passat TDi 240.

Er du på udkig efter en helt tredje model, kan du tage et kig på listen herunder for et overblik over nogle af vores populære VW-modeller. Men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for skræddersyet rådgivning om VW leasing af din foretrukne model.

 

some1 1000×850

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Volkswagen” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til VW flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet en Volkswagen, baseret på dine ønsker til størrelse, budget, km/l eller noget helt fjerde. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig mærket VW.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel fra Volkswagen på mobile.de

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra VW på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

some4 1000×850

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en VW fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du en bil med en ”grønnere profil” grundet dit arbejde eller for at afhjælpe CO2 udfordringen i verdenen?
  • Ønsker du høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?

Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

some3 1000×850

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra tyske Volkswagen. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

1000x850VW

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Kontrakt

Konsulenten fremviser den VW, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

some6 1000×850

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

1000x850o

VW leasing – Hvordan fungerer det?

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Volkswagen hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

1000x850y

VW flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Bentley fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt VW:
* Når du vælger at flexlease en VW, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.

* Såfremt du har forelsket dig i en VW, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.

* Når VW'en er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en VW med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en VW med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt VW fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en VW hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere bilmærker. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde., så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning. Så skriv, ring eller book et møde. Så kan vi komme med en konkret skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 400.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 350.000Kr, 400.000Kr og 450.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis.
Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan fx være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra VW er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Det tyske mærke VW blev grundlagt i 1930’erne og er kendt for at lave biler af høj holdbarhed og kvalitet og for deres konservative og stilrene design. Visionen for Volkswagen var oprindeligt at levere rummelige biler til overkommelige biler til kernefamilien. VW er med andre ord en “bil for folket”, som navnet da også antyder.

Op gennem 1900-tallet blev VW dog et hit i helt andre kredse end de tyske kernefamilier, der ellers var den oprindelige målgruppe. For i 1960’erne blev Volkswagen Type 2 (eller i folkemunde: Rugbrødet) hippiernes darling. Og med god grund. For den var rummelig, driftsikker og prisvenlig i forhold til både indkøb, vedligeholdelse og brændstoføkonomi, og den passede derfor perfekt til hippiernes livsstil.

Volkswagens popularitet var dog ikke begrænset til blomsterbørnene. For eksempel blev den lige så ikoniske Volkswagen Type 1 (eller bare Boblen) i starten af 1970’erne den mest producerede bil på verdensplan – VW’s popularitet var ikke til at overse. På den måde kunne det tyske mærke i den grad leve op sit navn. Volkswagen blev en folkets bil.

Det er den på mange måder stadigvæk. Men i takt med et bredere udvalg er VW’s modeller er målgrupperne også blevet flere, og bilmærket henvender sig i dag til mange forskellige målgrupper – fra den prisbevidste kernefamilie til den kvalitetsbevidste forbruger, for hvem komfort, køreglæde og klasse er i højsædet.

VW-modellerne hos Nellemann Leasing er netop i sidstnævnte boldgade. Udforsk udvalget her på siden, eller kontakt os for personlig rådgivning om VW leasing. Vi glæder os til at hjælpe dig sikkert på vej til den kvalitet og køreglæde, som har kendetegnet Volkswagen i snart 100 år.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ooo
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing