VW Touareg leasing

Er du på udkig efter leasing af VW Touareg? Hos Nellemann Leasing specialiserer vi os i finansiel leasing – og leasing af Touareg er ingen undtagelse.
touareg 800×650

Overvejer du at lease en VW Touareg?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med VW leasing – og VW Touareg er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på de komfortable og rummelige Touareg modeller fra Volkswagen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på VW Touareg

VW Touareg er Volkswagens SUV-model, og derfor er Touareg bilerne også rummelige og komfortable at køre i. Den populære SUV er et samarbejde mellem Volkswagen, Porsche (Cayenne) og Audi (Q7).

Vil du køre i en bil, hvor der er uanede mængder af plads til dig og familien samtidigt med et lækkert design og kvalitet i topklasse? Så vil leasing af en VW Touareg være oplagt til dig. Når du leaser en VW Touareg hos Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

VW Touareg - flexleasing erhverv og privat

Touareg – Volkswagens kraftfulde SUV

VW Touareg blev introduceret i 2002 men har gennemgået en del forbedringer gennem årene. De senere versioner findes kun med automatgear og Volkswagens Touareg kommer i flere motorvarianter fra en 3.0 V6 motor op til en 4.2 V8 TDI motor. Du kan desuden lease en VW Touareg med hybridmotor.

Der er massere af hestekræfter og intens motor i den kraftfulde SUV, og med VW Touareg kan det være svært at komme ud, når man først har sat sig i sædet.

Det maskuline design og den kompromisløse størrelse dominerer både vejene og i terræn. Udstyrspakken og sikkerheden indeholder den høje kvalitet, som Volkswagen er kendt for, ligesom brugervenligheden er i top. Alt i alt får du med leasing af VW Touareg en bil, der oser af kraft, komfort og kvalitet.

Lease din VW Touareg hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg inden for leasing af din næste bil. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af VW Touareg.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing