VW Golf leasing

golf 800×650

Overvejer du at lease en VW Golf?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med VW leasing – og VW Golf er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af de ikoniske og folkekære Golf modeller fra Volkswagen.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på VW Golf

VW Golf er en kompakt og familievenlig bil, der har vundet flere forskellige priser gennem årene.

Vil du køre i en bil, hvor sikkerheden er i top og praktik og design spiller sammen, vil leasing af VW Golf være oplagt til dig. Når du leaser en en VW Golf hos Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

VW Golf VII leasing

Golf – Volkswagens bedst sælgende bilmodel

VW Golf modellen blev produceret af tyske Volkswagen i 1974 og har været elsket lige siden gennem 8 generationer. Historisk set er VW Golf modellen Volkswagens bedst sælgende bil til dato.

VW Golf er en lille mellemklassebil, der med sit tidsløse design, brede motorprogram og stærke køreegenskaber er blandt de bedste i sin klasse.

Golf I fra 1974 var også kendt som “Boblen” og er blandt en af de mest ikoniske bilmodeller.

Efterfølgeren Golf II kom til i 1983, hvor akselafstanden blev øget en smule, ligesom de ind- og udvendige dimensioner blev forstørret.

Golf III fra 1993 voksede betydeligt i forhold til forgængeren. Nyt var også en turbodieselmotor med direkte indsprøjtning (TDI) samt en 2,8-liters VR6-motor. For første gang i september 1993 kunne Golf også fås som stationcar.

I 1997 blev Golf IV introduceret som hatchback og blev senere fulgt af sedan-versionen Bora i 1998.

I 2003 blev hatchback-versionen efterfulgt af Golf V, og i 2008 kom Golf VI til.

Senere i 2012 blev Golf VII præsenteret. Modellen var bygget på den nye MQB-platform, som der også har været brugt til de fremtidige VW-modeller, da den kan justeres.

Nyeste skud på stammen er Golf VIII, som er en opdateret version af MQB-platformen og indeholder komplet digitaliseret cockpit, online infotainmentsystemer, intelligente assistentsystemer og nye hybridmotorer.

Lease din Golf hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg af leasing af bil. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af VW Golf.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing