VW Passat leasing

passat 800×650

Overvejer du at lease en VW Passat?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volkswagen leasing – og XC90 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den populære og luksuriøse SUV.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing af Volkswagen Passat

Volkswagen er bedst kendt som et ikonisk og folkekært samlingspunkt for familien, med biler der kendetegnes af høj kvalitet og holdbarhed samt et stilrent design. Særligt VW Passat serien er en uundværlig del af Volkswagens sortiment. Serien har i mange år været en af de mest populære familie -og firmabiler i Danmark. VW Passat tilbyder en stor og rummelig mellemklassebil, som inkludrer flere forskellige sikkerhedssystemer. Leasing af VW Passat er dermed særlig velegnet til familier, da bilen har plads til ekstra bagage og en motor med en utrolig kræft.

 

Volkswagen Passat leasing

Passat – VW’s flagskib

VW Passat er en serie af store familiebiler, som produceres i tre forskellige udstyrsvarianter. Hver variant fra Passat serien afspejler hver især den prisklasse, de befinder sig i. Den første model er Trendline, som er basis udgaven af TW Passat. Denne indeholder en række teknologiske udvidelser såsom fartpilot, kørecomputer og træthedsregistrering. Den næste og midterste variant er Comfortline, som er den udvidet pakke. Denne indeholder bl.a. parkeringssensor og ergo-komfortsæder, hvilke også gør denne model særlig attraktiv. Derudover kan du vælge en Highline, som er luksus pakken, der indeholde adaptiv partpilot og panellister i ædelstål. Der findes herudover en VW Passat Alltrack, som er en offroad pakke. Denne variant gør det muligt at køre i alle terræn, og egner derfor også modellen til eventyrlystne bilister. VW Passat er dermed en velegnet bil til leasing, da du her får mulighed for at vælge lige netop den model, som passer til dig.

Lease din Passat hos Nellemann Leasing

Når du leaser en VW Passat gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing eller privatleasing. Der er fordele ved de forskellige former for leasing af bil alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til VW Passat modellens mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing