MINI Leasing

Har du drømt om at køre i en MINI Cooper, som i filmen “The Italian Job”? Hos Nellemann Leasing kan vi hjælpe dig med at realisere den drøm gennem vores MINI leasing. Har du en helt særlig MINI i tankerne? Så har vi mulighed for at hjælpe med at hjemtage bilen fra eksempelvis Tyskland.
Mini Cooper leasing

Overvejer du MINI leasing?

Er du på udkig efter en seriøs udbyder af MINI leasing? Så er du landet det rette sted. Hos Nellemann Leasing kan du nemlig lease din foretrukne MINI-model på dine præmisser – uanset om du er på udkig efter erhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing eller en helt fjerde leasingform.

Den berømte britiske MINI er kendt for sin kompakte størrelse og manøvrerbare styring, som gør den populær i storbyen såvel som på racerbanen.

Filter

filter icon

MINI leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing er det nu muligt for dig at køre MINI’en, som vi hjælper dig med at lease. Vi giver dig overblikket over processen og hjælper med at indhente et godt tilbud, så du hurtigt kan komme ud på vejen – uden at støde på fartbump i processen på noget tidspunkt.

Vi har kort sagt gjort det lige så nemt at lease en MINI, som det er at manøvrere i en MINI.

Vi tilbyder en bred vifte af leasingvarianter, så der er noget til enhver smag – og skal vi så ellers sætte os til rette i MINI-raceren, så du ved, hvad du går ind til?

 

MINI COUNTRYMAN leasing

Overblik over MINI modeller

MINI flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din MINI fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt MINI:
* Når du vælger at flexlease en MINI, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en MINI, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en MINI med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en MINI med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en MINI hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease, erhvervslease, sæsonlease eller flexlease – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 400.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra MINI og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra MINI er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af MINI. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Født i 1957 under Suezkrisen er MINI’en en overlever, der i sin tid blev en mønsterbryder i bilverdenen. Tiden kaldte på nytænkning inden for benzin- og dieselslugning, og her kom MINI’en til verden som den lille, smarte løsning på de store, tungtudledende automobiler.

Alec Issigonis stod fadder til modellen på foranledning af Sir Leonard Lord og bød i den lille bil på to banebrydende tanker: at vende motoren på tværs og flytte hjulene på bilen til hjørnerne af den. Det gav mere rummelighed og forøget stabilitet.

Det smarte ved disse to træk kom også til udtryk ved bilens særlige udseende, som folk tog til sig i en sådan grad, at MINI’en blev et kulturfænomen – og så viste bilen tilsvarende exceptionelle evner på racerbanen, hvor dens lave tyngdepunkt gjorde den unik at manøvrere.

Den lille MINI blev 60’ernes store bil. Lille, men rummelig nok til fire passagerer. Bybil, men hurtig nok til racerbanen. Populær, men billig nok for alle til at køre den.

Den samme rummelighed, racer-drive og popularitet kan du også selv opleve i vores leasingmodeller af MINI’en. Så kan du også godt lide at være den lille, der byder de store trods? Så kontakt Nellemann Leasing i dag, og hør mere om dine fordele ved MINI leasing hos os.

En sand mester på racerbanen

En MINI er ikke bare en lille, smart og behændig bil i storbyen, hvor den er nem at parkere. Nej, en leasing af MINI giver dig også en unik mulighed for at prøve en racevinder på gaden.

For som en sidegevinst til MINI’ens innoverende design er den yderst effektiv på en racerbane. Placeringen af hjulene og motoren, som er tværstillet, så vægten ligger på forhjulene, gør nemlig MINI’en til en forvokset gokart, der som bekendt ligger umanerligt stabilt på vejen.

Det resulterede i bilens unge år derfor også i en del præmier indenfor motorsport – herunder særligt rally hvor for eksempel prestigeløbet Monte Carlo Rally i årene 1964-1967 blev vundet.
Overvejer du at lease en MINI for dens egenskaber på racerbanen, kan vi hertil anbefale dig at se på racermodellen af den: MINI Cooperen. En racerklar bil udstyret med en kraftigere motor, stærkere bremser, et par få tuninggreb – og samme design og manøvrerbarhed.

MINI leasing hos Nellemann Leasing

Med leasing af en MINI får du en lille og sjov bil, der er historisk (køre)banebrydende med sit særlige design og manøvredygtighed. Derfor blev den i 1999 også kåret til “European Car of the Century”.

Er du bilæstetiker er MINI’en ikke til at komme uden om – trods sit lille og lave ydre. Den giver dig køreglæde via sin nemme håndtering og racerevner, som ganske enkelt er revolutionerende designet.

Er du interesseret i leasing af en MINI, handler det altså her fra om at vælge den rigtige leasingtype for dig. Flexleasing er vores typiske leasingform, men vi udbyder også andre typer, som sæson-, split- eller erhversleasing.

Læs mere om vores leasing, og hvordan hele processen foregår under vores FAQ.
Når du er klar til at komme i gang, er det bare med at kontakte Nellemann Leasing – så hjælper vi dig med at afprøve klassikeren.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev