Leasing af Porsche Boxster

Overvejer du at lease en Porsche Boxster? Oplev følelsen af luksus og rå kraft, når du sætter dig bag rattet. Uanset om du er vild med Porsches legendariske design eller den enestående accelerationskraft, så er leasing af Porsche Boxster vejen til at tilføje en drømmebil til dit repertoire – uden at køre budgettet over.
Porsche Boxster leasing

Overvejer du at lease en Porsche Boxster?

Hvis du nogensinde har drømt om at eje en Porsche Boxster, men har været bekymret over de potentielle omkostninger, så har Nellemann Leasing løsningen for dig. Med flexleasing kan du lease en luksuriøs Porsche Boxster med en betalingsplan, der ikke kører budgettet over. Ved at bryde betalingen ned i overkommelige månedlige rater, gør vi det muligt for dig at nyde luksus og ydeevne af en Porsche uden den store upfront investering.

Efter leasingperioden ophører, kan du vælge at købe bilen til restværdien eller at forny leasingaftalen. Så uanset om du er en langvarig bilentusiast eller en nybegynder i bilverdenen, er flexleasing af Porsche Boxster en nem og økonomisk måde at opleve rå køreglæde i en af industriens vildeste biler.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Porsche Boxster

Nellemann Leasing er førende på leasingmarkedet, og vi stræber altid efter at give dig det bedste tilbud, når det kommer til leasing af eksklusive biler – og Porsche leasing er ingen undtagelse. Vores team af leasingeksperter arbejder utrætteligt for at forhandle konkurrencedygtige priser og skræddersyede leasingplaner, der er tilpasset dine unikke behov og præferencer – så hos os kan du indhente markedets bedste tilbud på leasing af eksklusive biler.

Hos Nellemann Leasing handler det om dig, og vi bestræber os på at tilbyde forskellige og skræddersyede planer, så du kan opnå ultimativ køreglæde i din drømmebil. Vi tilbyder alt fra kortvarige lejemål til længerevarende leasingaftaler, hvilket betyder, at du kan finde den løsning inden for billeasing, der passer til netop din livsstil og dine kørselsbehov.

 

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster – råstyrke og ren køreglæde

Porsche Boxster er en af de mest ikoniske sportsvogne i verden. Dens slanke design, kraftige motor og overlegne køredynamik placerer bilen i en klasse for sig selv. Når du sætter dig bag rattet i en Boxster, kan du forvente at mærke suset fra den høje accelerationsevne og den rene, rå køreglæde strømme op gennem dine fingre.

Bilen brummer med rå kraft ved hver acceleration, og Boxsters præcise styring giver dig ultimativ kontrol.

Lease Boxster hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing er stolte af at være et af de førende leasingselskaber i Danmark. Det er vi, fordi vi forstår, at hver en kunde har forskellige behov og præferencer. Vælg Nellemann Leasing, og oplev at have et erfarent team af leasingeksperter bag dig, der er dedikerede til at hjælpe dig med at udvikle din optimale plan for leasing af din drømmebil: Porsche Boxster.

Kontakt os i dag hvis du vil tage skridtet mod at gøre drømmen om at køre en Porsche Boxster til virkelighed.

 

1000X850U

Overblik over Porsche modeller

Porsche Cayenne

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

porsche-panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Porsche Macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing