Porsche leasing

Overvejer du Porsche leasing?

Luksus og fart er få ord som beskriver det tyske sportsvognsmærke Porsche og dens modeller. Det eksklusive bilmærke har i årtier produceret biler som har givet en stor køreglæde og en luksuriøs køreoplevelse.

Hos Nellemann Leasing har du mulighed for at lease en Porsche til dit behov – og dine drømme. Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af Porsche modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.

Tilbud på Porsche

Med en flexleasingaftale på din kommende Porsche får du billig forsikring, lav afskrivning og høj fleksibilitet – dermed skal du ikke bekymre dig om store afskrivninger eller registreringsafgifter. Til gengæld får du stor fleksibilitet i forbindelse med leasingen. Hos os kan du vælge at splitlease, erhvervslease eller privatlease din drømme Porsche.

Ønsker du flere informationer om de forskellige leasingmuligheder, som vi kan tilbyde? Kontakt os i dag, eller læs mere her.

Informationer om Porsche leasing

Hos Nellemann Leasing ved vi at Porsche er suveræn når det gælder design, køreglæde og fart.

Du kan eksempelvis lease den elegante Porsche Panamera 4S PDK, den moderne klassiker Porsche 911 eller en tredje model.

Leder du efter en anden model fra det populære tyske bilmærke? Tag et kig på listen herunder, kontakt os, hvis du ønsker et tilbud på en bestemt model – eller ønsker at skifte til os.

Liste over Porsche modeller

{{page}}
.
.

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Porsche” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Porsche flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.  

Researchfasen: Du har måske fået anbefalet en Porsche, baseret på dine ønsker til en rå sportsvogn, en lækker kabine eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det tyske sportsvogn bilmærke, der har en flot historie inden for motorsport.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel på mobile.de – fx en Porsche 911 GT3 RS.

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra tyske Porsche på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

Indledningsvis: Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Porsche fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:
> Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
> Ønsker du en hurtig acceleration?
> Ønsker du en god lyd?
> Ønsker du en mere ”grøn profil”?
> Ønsker du sportslige køreegenskaber inkl. høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?
> Ønsker du lækker luksus i kabinen?
Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

Afklaring: Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Porsche. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, luksus, lyden eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

Kontrakt: Konsulenten fremviser den Porsche, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

Din bil hjemtages: Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler. 

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

Nøglerne udleveres: Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Porsche hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

Porsches historie

Det tyske sportsvognsmærke er godt kendt rundt om i verdenen, hvilket er velfortjent og med god grund! Den første Porsche kom til verden i 1948 og virksomheden formår stadig at levere biler, der lever op til de mange forventninger om en ægte sportsvogn.

Genvejen til en leasingbil fra det tyske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Porsche. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.