Leasing af Porsche

Se vores leasingtilbud på Porsche

Det tyske sportsvognsmærke er godt kendt rundt om i verdenen, hvilket er velfortjent og med god grund! Den første Porsche kom til verden i 1948 og virksomheden formår stadig at levere biler, der lever op til de mange forventninger om en ægte sportsvogn.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Porsche, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Porsche.

Få et tilbud på import eller scroll ned for at se vores tilbud på leasing. ⇩

[prdctfltr_sc_products show_products=”yes” rows=3 columns=3 http_query=”pa_maerke=porsche”  pagination=”yes” ajax=”yes” preset=”porsche”]

leasing af Porsche

Porsches udvalg af sportsvogne

Du kan i dag få næsten lige hvad du ønsker dig, da Porsche tilbyder så mange modeller, så der er noget til en hver smag.

Tænker du på at flexlease en Porsche, så husk på, at der er nogle biler, der er mere egnet til at flexlease, end andre.

Kig efter biler, der er ældre end 3 år
For at du kan få den laveste sats for afgiften, som i forbindelse med flexleasing betales pr. måned, skal bilen være ældre end 3 år. Det kan derfor anbefales, at du finder en lettere brugt Porsche.

Led efter en bil med meget udstyr
Leder du efter en lettere brugt Porsche i f.eks. Tyskland, er prisforskellen på ekstraudstyr langt mindre end ved køb af ny bil. Kig derfor efter ekstraudstyr som PCM navigation, sportsudstødning og Sport Chrono pakke.

Hos Nellemann Leasing leaser vi hvert år mange Porscher til vores kunder. Vi har nedenfor listet de modeller, som med fordel kan flexleases.

leasing porsche 991 carrera

Porsche 911-serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer.

Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

leasing cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo).

Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

leasing porsche panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne.

Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

leasing porsche macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top.

Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

leasing porsche boxster

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse.

Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

leasing Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957.

Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.