Leasing af Ford S-Max

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Ford S-Max?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Ford leasing – og Ford S-Max er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Ford S-Max.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Ford S-Max

Trods det efterhånden er en del år siden, at store MPV bilmodeller havde deres storhedstid, er der stadigvæk én model, som er særlig populær i denne kategori blandt leasing biler. Ford Motor Company er kendt for at gøre bilen til folkeeje, hvilket de i den grad har formået at gøre med deres Ford S-Max. Den store Ford S-Max, som har plads op til syv personer, er et fremragende bud på et lækkert og komfortabelt køretøj i klassen for MPV modeller. Med Ford S-Max får du en stor og rummelig bil, der både egner sig godt som leasing bil til erhverv eller leasing bil til den store familie, som har behov for god plads.

S max 800×650

Ford S-Max - velindrettet familiebil i verdensklasse

Ford S-Max er det, vi definerer som en velindrettet familiebil i et lækkert design. Det kan være en svær opgave, at få en bil i denne størrelse til at se tiltalende ud, og MPV modeller er da også velkendt for at have et kedeligt udseende. S-Max modellen tilbyder alligevel et langt mere sportsligt design, sammenlignet med andre MPV’er. Designet er udført med fokus på at mindske vindmodstand, støj og forbrug. Herudover emmer bilen af en gennemtænkt indretning, med justerbare sæder på anden række og to sæder bagerst, som kan foldes ned, når de ikke er i brug. Den fleksible indretning giver mulighed for god plads til både familielivet, arbejdslivet og ferier. Vælger du at lease en Ford S-Max får du en bil, der både er praktisk, velindrettet og med gode køreegenskaber.

Lease din Ford S-Max hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Ford S-Max gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Ford S-Max, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

New Ford Mustang

Overblik over Ford modeller

FORD Edge leasing

Ford Edge

Ford Edge er til dig, der vil have en bil, der virkelig skiller sig ud. Edge’en blev oprindeligt lavet til det amerikanske marked, men efter stor succes på det hjemlige marked, begyndte eksporten til det tyske marked. Den danske importør mente ikke, at Edge’en var fordelagtig til det danske marked. Nellemann Leasing tager derfor Ford Edge hjem gennem tyske samarbejdspartnere.

Ford Galaxy leasing

Ford Galaxy

Ford Galaxy er bilen til dig, der skal have plads til hele familien. Galaxy er den største familie-MPV på det europæiske marked. På trods af sin størrelse er den kendt for at have ganske fine køreegenskaber. Bilen fås både med en manuel gearkasse, en klassisk automat-gearkasse, men også med en lækker dobbeltkoblingsgearkasse.

kuga 800×650

Ford Kuga

Ford Kuga er en vellykket og meget alsidig SUV, som Ford introducerede som et frisk alternativ til de tyske konkurrenter i klassen for mellemstore SUV’er. Kugaen fås med en række effektive Ecoboost motorer samt brændstofvenlige diesel-motorer.

mustang 800×650

Ford Mustang

Den legendariske Mustang har været i produktion siden midt 60’erne og er i dag nået til sjette generation. Oprindeligt var det en muskelbil, der udelukkende kunne fås med en fuldfed V8’er under motorhjelmen. I dag kan Mustangen fås i et hav af forskellige versioner med både 4-, 6,- og 8-cylindrede motorer. Mustangen fås både som cabriolet og coupé

S max 800×650

Ford S-Max

Den ekstremt populære familie-MPV, Ford S-Max, bliver ved med sælge. Og kigger man på den, forstår man hvorfor. At få en bil i denne klasse til at se tiltalende ud, kan være svært. Men Ford er i den grad sluppet afsted med det, med denne S-Max. S-Max`en fås blandt andet med en ekstremt lækker 240-hestes Ecoboost benzin-motor, der virkelig gør denne bil til en solid langturs vogn, med plads til hele familien.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing