Ford Mustang leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Ford Mustang?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med Ford leasing – og Ford Mustang er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den ikoniske og smarte Ford Mustang.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Ford Mustang leasing

Ford Mustang har en lang historie og er af de fleste set som et amerikansk ikon. Bilen lever stadig i bedste velgående, og er en fornøjelse at køre på landevejene, hvor den helt sikkert også vil tiltrække opmærksomhed.

Kan du se dig selv komme susende i den ikoniske bil med hesten på fronten, så er leasing af Ford Mustang perfekt til dig. Når du leaser en Ford Mustang hos os, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

mustang 800×650

Mustang – Fords ikoniske muskelbil

Den første Mustang blev lanceret i 1964 og er på nuværende tidspunkt den længst producerede Ford model. Bilen har vundet flere priser, hvilket ikke er overraskende med det ikoniske design og høje performance, som er gennemgående for alle Fords biler.

Ford Mustang har før i tiden især været kendt som en bil med muskler. Det er vidt diskuteret, om Mustangen stadig kan kaldes en muskelbil, men den ikoniske bil er stadig elsket af mange.

Modellen lever godt op til sine amerikanske rødder, hvor den ligger solidt på vejen og på samme tid kan sparke fra sig. I en overgang blev Mustang udelukkende lavet med en V8-motor, men det er Ford heldigvis gået væk fra. Nu kommer den både med 4-, 6,- og 8-cylindrede motorer, som på den ene side kan larme men også være diskret. Gennem en række køreprogrammer kan du nemlig selv vælge hvor meget støj, der skal komme fra motoren.

Du kan både lease Ford Mustang som cabriolet og som coupé. Så kan du selv bestemme, om du vil have vind i håret eller ej, når du kører landevejene tynde.

Lease din Mustang hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg af leasing af bil. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af Ford Mustang.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

New Ford Mustang

Overblik over Ford modeller

FORD Edge leasing

Ford Edge

Ford Edge er til dig, der vil have en bil, der virkelig skiller sig ud. Edge’en blev oprindeligt lavet til det amerikanske marked, men efter stor succes på det hjemlige marked, begyndte eksporten til det tyske marked. Den danske importør mente ikke, at Edge’en var fordelagtig til det danske marked. Nellemann Leasing tager derfor Ford Edge hjem gennem tyske samarbejdspartnere.

Ford Galaxy leasing

Ford Galaxy

Ford Galaxy er bilen til dig, der skal have plads til hele familien. Galaxy er den største familie-MPV på det europæiske marked. På trods af sin størrelse er den kendt for at have ganske fine køreegenskaber. Bilen fås både med en manuel gearkasse, en klassisk automat-gearkasse, men også med en lækker dobbeltkoblingsgearkasse.

kuga 800×650

Ford Kuga

Ford Kuga er en vellykket og meget alsidig SUV, som Ford introducerede som et frisk alternativ til de tyske konkurrenter i klassen for mellemstore SUV’er. Kugaen fås med en række effektive Ecoboost motorer samt brændstofvenlige diesel-motorer.

mustang 800×650

Ford Mustang

Den legendariske Mustang har været i produktion siden midt 60’erne og er i dag nået til sjette generation. Oprindeligt var det en muskelbil, der udelukkende kunne fås med en fuldfed V8’er under motorhjelmen. I dag kan Mustangen fås i et hav af forskellige versioner med både 4-, 6,- og 8-cylindrede motorer. Mustangen fås både som cabriolet og coupé

S max 800×650

Ford S-Max

Den ekstremt populære familie-MPV, Ford S-Max, bliver ved med sælge. Og kigger man på den, forstår man hvorfor. At få en bil i denne klasse til at se tiltalende ud, kan være svært. Men Ford er i den grad sluppet afsted med det, med denne S-Max. S-Max`en fås blandt andet med en ekstremt lækker 240-hestes Ecoboost benzin-motor, der virkelig gør denne bil til en solid langturs vogn, med plads til hele familien.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing