Ford Kuga leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Ford Kuga?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med Ford leasing – og Ford Kuga er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Ford Kuga.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Ford Kuga

Den Amerikansk bilfabrikant Ford Motor Company er kendt for at gøre bilen til folkeeje. Dette har de endnu engang gjort med deres Ford Kuga, der både har været kåret til ‘Årets Familiebil’ ved den seneste Auto Awards og som i 2021 kunne markere sig som Danmarks bedst sælgende bil. Ford arbejder aktivt mod at elektrificere deres køretøjer, for at kunne levere en renere og mere støjsvag kørsel. Dette har ledt dem til at udvikle den nye Ford Kuga som en Plug-in Hybrid, der kombinerer en batteridrevet motor med en benzinmotor. Med sit sporty design giver Plug-in Hybrid modellen en følelse af at glide næsten lydløst og rent gennem landskabet, når du sætter dig bag rattet. Hos Nellemann Leasing har vi massere af erfaring med leasing af Ford Kuga, og vi kan ligeledes hjælpe med hjemtagelse og leasing af en bred vifte af Fords Modeller.

kuga 800×650

Ford Kuga - velkørende bil med godt udstyr

Fords yderst populære Ford Kuga er en usædvanligt veludstyret og skarpt designet SUV, som placerer sig godt i konkurrencen blandt mellemstore SUV’er. Modellen er designet med rene linjer og et helt særligt fokus på detaljer, som alle er udviklet med fokus på at øge komforten i din køreoplevelse. Ford Kuga er blandt andet udstyret med fleksible sæder, som kan tilpasses dine behov. Sæderne kan justeres både frem og tilbage, så du har mulighed for at øge kabine pladsen og dermed have plads til både familielivet, arbejdslivet og ferier.

Udover et skarpt design, lækkert interiørt og øget komfort indeholder den populære Ford Kuga indeholder et væld af teknologier. Modellen indeholder Ford Co-Pilot 360, som er en aktiv fartpilot, der kan justere farten i forhold til forankørende og trafikskilte. Du har også mulighed for at forbinde din smartphone med din Ford Kuga via FordPass-appen uanset hvor du er. Den rummelige SUV med moderne teknologier og geniale køreegenskaber er den ideelle leasingbil for jer, der ønsker plads og komfort uden at skulle gå på kompromis emd design.

Lease din Ford Kuga hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Ford Kuga gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Audi R8, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Overblik over Ford modeller

FORD Edge leasing

Ford Edge

Ford Edge er til dig, der vil have en bil, der virkelig skiller sig ud. Edge’en blev oprindeligt lavet til det amerikanske marked, men efter stor succes på det hjemlige marked, begyndte eksporten til det tyske marked. Den danske importør mente ikke, at Edge’en var fordelagtig til det danske marked. Nellemann Leasing tager derfor Ford Edge hjem gennem tyske samarbejdspartnere.

Ford Galaxy leasing

Ford Galaxy

Ford Galaxy er bilen til dig, der skal have plads til hele familien. Galaxy er den største familie-MPV på det europæiske marked. På trods af sin størrelse er den kendt for at have ganske fine køreegenskaber. Bilen fås både med en manuel gearkasse, en klassisk automat-gearkasse, men også med en lækker dobbeltkoblingsgearkasse.

kuga 800×650

Ford Kuga

Ford Kuga er en vellykket og meget alsidig SUV, som Ford introducerede som et frisk alternativ til de tyske konkurrenter i klassen for mellemstore SUV’er. Kugaen fås med en række effektive Ecoboost motorer samt brændstofvenlige diesel-motorer.

mustang 800×650

Ford Mustang

Den legendariske Mustang har været i produktion siden midt 60’erne og er i dag nået til sjette generation. Oprindeligt var det en muskelbil, der udelukkende kunne fås med en fuldfed V8’er under motorhjelmen. I dag kan Mustangen fås i et hav af forskellige versioner med både 4-, 6,- og 8-cylindrede motorer. Mustangen fås både som cabriolet og coupé

S max 800×650

Ford S-Max

Den ekstremt populære familie-MPV, Ford S-Max, bliver ved med sælge. Og kigger man på den, forstår man hvorfor. At få en bil i denne klasse til at se tiltalende ud, kan være svært. Men Ford er i den grad sluppet afsted med det, med denne S-Max. S-Max`en fås blandt andet med en ekstremt lækker 240-hestes Ecoboost benzin-motor, der virkelig gør denne bil til en solid langturs vogn, med plads til hele familien.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing