Ford Galaxy leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Ford Galaxy?

Overvejer du at lease en Ford Galaxy? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nellemann har vi mange års erfaring med Ford leasing. Kontakt os i dag og få et tilbud på den komfortable og rummelige Ford Galaxy.

Leasing tilbud på Ford Galaxy

Ford Galaxy er bilen til dig, der skal have plads til hele familien. Galaxy er den største familie-MPV på det europæiske marked. På trods af sin størrelse er den kendt for at have ganske fine køreegenskaber. Bilen fås både med en manuel gearkasse, en klassisk automat-gearkasse samt med en lækker dobbeltkoblingsgearkasse.

Indvendigt er Ford Galaxy rummelig og komfortabel med plads til alle passagererne. Sæderne kan foldes ned for at give endnu mere plads til bagage eller gear. Køreglæden er også i top med en glat og støjsvag kørsel, og en god køreposition. Hvis du ønsker en komfortabel, rummelig og teknologisk avanceret minivan, skal du ikke tøve med at kontakte os for et skræddersyet leasingtilbud.

 

Ford Galaxy leasing

Galaxy – plads til det hele

Ford Galaxy er en minivan-model fra Ford, som er kendt for sin rummelighed og komfort. Med plads til op til syv personer er Galaxy perfekt til familier eller dem, der har brug for ekstra plads til bagage og gear. Galaxy har også et imponerende udvalg af teknologier og sikkerhedsudstyr, inklusive avancerede parkeringshjælp, adaptiv fartpilot og automatisk nødbremsesystem. Galaxy model er også tilgængelig i en hybrid-udgave, som giver en bedre brændstoføkonomi og reducerer CO2-udledningen.

Kørsel i en Ford Galaxy giver en komfortabel og pladsrig køreoplevelse, og med den seneste teknologi og sikkerhedsudstyr kan du føle dig tryg på vejen. Ford Galaxy er et godt valg for dem, der ønsker en minivan med masser af plads og komfort, samt den seneste teknologi og sikkerhedsudstyr.

Lease din Galaxy hos Nellemann Leasing

Når du leaser din Galaxy gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing eller privatleasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du ønsker at lease en Ford Galaxy, så kontakt os for et tilbud.

 

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Overblik over Ford modeller

FORD Edge leasing

Ford Edge

Ford Edge er til dig, der vil have en bil, der virkelig skiller sig ud. Edge’en blev oprindeligt lavet til det amerikanske marked, men efter stor succes på det hjemlige marked, begyndte eksporten til det tyske marked. Den danske importør mente ikke, at Edge’en var fordelagtig til det danske marked. Nellemann Leasing tager derfor Ford Edge hjem gennem tyske samarbejdspartnere.

Ford Galaxy leasing

Ford Galaxy

Ford Galaxy er bilen til dig, der skal have plads til hele familien. Galaxy er den største familie-MPV på det europæiske marked. På trods af sin størrelse er den kendt for at have ganske fine køreegenskaber. Bilen fås både med en manuel gearkasse, en klassisk automat-gearkasse, men også med en lækker dobbeltkoblingsgearkasse.

kuga 800×650

Ford Kuga

Ford Kuga er en vellykket og meget alsidig SUV, som Ford introducerede som et frisk alternativ til de tyske konkurrenter i klassen for mellemstore SUV’er. Kugaen fås med en række effektive Ecoboost motorer samt brændstofvenlige diesel-motorer.

mustang 800×650

Ford Mustang

Den legendariske Mustang har været i produktion siden midt 60’erne og er i dag nået til sjette generation. Oprindeligt var det en muskelbil, der udelukkende kunne fås med en fuldfed V8’er under motorhjelmen. I dag kan Mustangen fås i et hav af forskellige versioner med både 4-, 6,- og 8-cylindrede motorer. Mustangen fås både som cabriolet og coupé

S max 800×650

Ford S-Max

Den ekstremt populære familie-MPV, Ford S-Max, bliver ved med sælge. Og kigger man på den, forstår man hvorfor. At få en bil i denne klasse til at se tiltalende ud, kan være svært. Men Ford er i den grad sluppet afsted med det, med denne S-Max. S-Max`en fås blandt andet med en ekstremt lækker 240-hestes Ecoboost benzin-motor, der virkelig gør denne bil til en solid langturs vogn, med plads til hele familien.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing