Audi A4 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Audi A4?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Audi leasing – og A4 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den populære Audi A4.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Audi A4

Den markante front, tidløse design og kompromisløse kvalitet efterlader ingen tvivl om, hvilken producent der står bag. Audi har gennem årtier skabt biler med fokus på kvalitet, design og tryghed – faktorer som har gjort den tyske luksus bilproducent til en favorit blandt mange bilentusiaster. Audis A4 model er blandt en af deres mest populære gennem tiden.

Modellen kombinerer et elegant og sporty design. Den tilbyder samtidig interiør af topkvalitet samt et innovativt og avanceret sikkerheds- og assistance system, som gør den både dragende og inspirerende. Kombinationen af sportslighed og luksuriøsitet sikrer en kvalitetsrig transport og en køreglæde der altid er i top, uanset om det gælder hverdagens køreture eller de længere weekendture med familien. Audi A4 modellen er en stilet og tidløs model, hvilket gør den til et oplagt valg, når det kommer til leasing af en luksuriøs bil.

 

A4

A4 – Audis populære mellemklassebil

Som altid har Audi kælet for detaljerne – både udvendigt, indvendigt og i motorrummet- Det er formodentligt også grunden til, at Audi A4 modellen er den bedst sælgende bil i Audis historie og en yderst populær model indenfor leasing. Audi A4 er en tidløs, større mellemklassebil, som i dag produceres på fjerde generation. Serien fås i tre modeller; ‘Limousine’, ‘Avant’ og ‘Allroad Quattro’, som alle er designet med Audis kompromisløse og høje kvalitet.

Audi A4 Avant er en luksuriøs, stor og rummelig stationcar, som egner sig særdeles godt til dig, som har behov for en kvalitetsrig bil med plads eller til børnefamilien, som ikke ønsker at gå på kompromis med komforten. A4 Limousine baserer sig på en kraftfuld kombination af teknologi og æstetik, mens A4 Allroad Quattro modellen har funktionalitet i højsædet og egner sig til dig, som også ønsker at kunne køre off road.

Hvis du vælger at lease en Audi A4, er du garanteret en fremragende, luksuriøs og tidløs bil med køreegenskaber af højeste kvalitet.

Lease din Audi A4 hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing har du mulighed for at lease et stort udvalg af Audis luksuriøse og eksklusive biler, som alle er designet med køreegenskaber og sikkerhed i fokus.

Audi A4 modellen sikrer dig et niveau af komfort og eksklusivitet, som kommer dig til gode både på de kortere ture og de lange pendlerture.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning om flexleasing, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til Audi A4 seriens mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Audi modeller

audi a4 leasing

Audi A4

A4’eren er en større mellemklassebil, som i dag er på sin fjerde generation. Modellen fås som sedan og en stationcar-version kaldet Avant. Ønsker du lidt off-road egenskaber, findes den også i en Allroad model. Tænker du på at lease en Audi A4, er den faceliftede model fra 2012-2014 værd at kigge på, da modellen er ældre end tre år, og priserne fornuftige.

A5

Audi A5

A5’eren er en mere sportslig personbil og fås i en coupé, cabriolet samt en ’Sportback’-version, som er en 5-dørs version. Audi A5 blev faceliftet i 2011, hvor den fik markante ændringer på designet. Kig derfor efter årgangene 2011-2014, som netop er tre år og derfor fornuftige til leasing.

A6

Audi A6

Audi A6 er en større mellemklassebil, der findes som en firedørs sedan, en stationcar-version kaldet Avant samt en off-road udgave med betegnelsen Allroad. Overvejer du leasing af Audi A6, kan det anbefales at kigge efter årgangen 2011-2014. I 2011 blev der introduceret en ny model med væsentlige forbedringer, og markedet for denne årgang er samtidig stort.

A7

Audi A7

Audi A7 er bygget på platformen fra Audi A6, men er en luksus-klasse bil i Audis Sportback version hvor taget tager form som en coupé. Leasing af en Audi A7 kan oftest være rigtig fordelagtig i forhold til køb, da A7’eren ligger i den højere ende af prisskalaen.

audi a8 leasing

Audi A8

A8’eren er Audis helt store luksus sedan, og som ny har den en startpris på ca. 1,5 million kroner. Dette betyder også, at der ved leasing af Audi A8 typisk er penge at spare. Søger du en Audi A8, så kig enten efter en årgang 2010-2013 eller den faceliftede fra 2013 og frem, da disse er blevet tre år. Skal bilen have ekstra hestekræfter, findes den også i en Audi S8-version med 519 HK.

Audi Q5 leasing

Audi Q5

Audi Q5 er en kompakt luksus SUV, og er en af Audis rigtig populære modeller. Denne SUV har en fin størrelse og køreegenskaberne er i top. Desuden fås den til gunstige priser på gule plader. Tænker du på leasing af en Audi Q5, så blev modellen faceliftet i 2012, hvor specielt interiøret fik en stor opgradering. Denne udgave findes også i en Audi SQ5 version med 313 dieselheste, som varmt kan anbefales.

Q7

Audi Q7

Q7 er Audis store luksus SUV, og den fås ofte som en 7-personers udgave. Modellen er yderst populær som et alternativ til stationcars, da man sidder højt, og pladsen er god. Købsprisen for bilen er dog også i en høje ende, og derfor kan leasing af Audi Q7 være fordelagtigt. Bemærk at modellen fik et facelift i 2011 og Audi Connect i 2012. Denne model findes også i en Audi SQ7 version, som er meget vanedannende mht. udstyr og performance.

R8

Audi R8

Audis superbil behøver ingen præsentation, da stort set alle allerede kender R8’eren. Modellen er en 2-personers sportsvogn med motoren i midten og over 400 HK. Leasing af Audi R8 kan anbefales fremfor køb, da bilen ved flexleasing står uden afgift og derfor nemmere kan videresælges til udlandet efter endt leasing.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing