Audi Q5 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Audi Q5?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Audi leasing – og Q5 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på Audis luksus SUV.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Audi Q5

Audi er kendt for biler med exceptionelle køreegenskaber samt et højt sikkerhedsniveau – funktioner som gør den tyske bilproducent til en favorit blandt mange bilentusiaster. Blandt Audis mange luksuriøse og klassiske serier står den populære og rummelige Q5 model særligt frem.

Q5’eren er en mellemstor luksus SUV, som har komfort og køreegenskaber i centrum. Modellen har et sportsligt design, rummelighed samt alle de kvaliteter og egenskaber, som man kunne ønske sig i en SUV. Audi Q5 er ikke blot en praktisk bil, den er også udstyret med Audis kompromisløse kvalitet, som gør modellen til et oplagt valg for dig, der drømmer om en SUV i høj klasse.

 

Audi Q5 leasing

Q5 – Audis luksus SUV

Den tyske bilproducent har gennem årtier skabt biler med udgangspunkt i design, kvalitet og tryghed – dette gør sig ligeledes gældende for Audis Q5 model. Denne SUV kombinerer sportslighed med dagligdagens komfort og store anvendelighed. Dette gør Q5’eren til den perfekte bil – både til komfortabel transport i den travle hverdag samt som en robust og praktisk familiebil i weekenden. Med Audi Q5 får du en luksus SUV i topklasse, som kan tage dig fra 0-100 km/t på 5,1 sekunder. Modsat den større Q7 model, har Q5’eren en fornuftig størrelse, som gør den let at styre – også i storbyen.

Audi har altid kælet for detaljerne under designprocessen – og deres Q5 er ingen undtagelse. Modellen tilbyder et generøst plads koncept, som har plads til fem personer, komfortabel lofthøjde og stor benplads. Bilen er udstyret med en høj siddeposition, som giver føreren et godt overblik over hele trafik positionen. Komforten er i topklassen, hvilket gør, at Q5’eren egner sig særdeles godt til dig, som bruger mange timer bag rattet.

Det smukke design, der udstråler klasse og sikkerhed, gør Audi Q5 til den perfekte SUV for dig, som nægter at gå på kompromis med komfort og køreegenskaber.

Lease din Audi Q5 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Audi Q5 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatlease, erhvervslease, splitlease eller flexlease. Der er fordele ved de forskellige former for leasing af bil. Når du vælger at flexleasing, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til Audi Q5 modellens mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Audi modeller

audi a4 leasing

Audi A4

A4’eren er en større mellemklassebil, som i dag er på sin fjerde generation. Modellen fås som sedan og en stationcar-version kaldet Avant. Ønsker du lidt off-road egenskaber, findes den også i en Allroad model. Tænker du på at lease en Audi A4, er den faceliftede model fra 2012-2014 værd at kigge på, da modellen er ældre end tre år, og priserne fornuftige.

A5

Audi A5

A5’eren er en mere sportslig personbil og fås i en coupé, cabriolet samt en ’Sportback’-version, som er en 5-dørs version. Audi A5 blev faceliftet i 2011, hvor den fik markante ændringer på designet. Kig derfor efter årgangene 2011-2014, som netop er tre år og derfor fornuftige til leasing.

A6

Audi A6

Audi A6 er en større mellemklassebil, der findes som en firedørs sedan, en stationcar-version kaldet Avant samt en off-road udgave med betegnelsen Allroad. Overvejer du leasing af Audi A6, kan det anbefales at kigge efter årgangen 2011-2014. I 2011 blev der introduceret en ny model med væsentlige forbedringer, og markedet for denne årgang er samtidig stort.

A7

Audi A7

Audi A7 er bygget på platformen fra Audi A6, men er en luksus-klasse bil i Audis Sportback version hvor taget tager form som en coupé. Leasing af en Audi A7 kan oftest være rigtig fordelagtig i forhold til køb, da A7’eren ligger i den højere ende af prisskalaen.

audi a8 leasing

Audi A8

A8’eren er Audis helt store luksus sedan, og som ny har den en startpris på ca. 1,5 million kroner. Dette betyder også, at der ved leasing af Audi A8 typisk er penge at spare. Søger du en Audi A8, så kig enten efter en årgang 2010-2013 eller den faceliftede fra 2013 og frem, da disse er blevet tre år. Skal bilen have ekstra hestekræfter, findes den også i en Audi S8-version med 519 HK.

Audi Q5 leasing

Audi Q5

Audi Q5 er en kompakt luksus SUV, og er en af Audis rigtig populære modeller. Denne SUV har en fin størrelse og køreegenskaberne er i top. Desuden fås den til gunstige priser på gule plader. Tænker du på leasing af en Audi Q5, så blev modellen faceliftet i 2012, hvor specielt interiøret fik en stor opgradering. Denne udgave findes også i en Audi SQ5 version med 313 dieselheste, som varmt kan anbefales.

Q7

Audi Q7

Q7 er Audis store luksus SUV, og den fås ofte som en 7-personers udgave. Modellen er yderst populær som et alternativ til stationcars, da man sidder højt, og pladsen er god. Købsprisen for bilen er dog også i en høje ende, og derfor kan leasing af Audi Q7 være fordelagtigt. Bemærk at modellen fik et facelift i 2011 og Audi Connect i 2012. Denne model findes også i en Audi SQ7 version, som er meget vanedannende mht. udstyr og performance.

R8

Audi R8

Audis superbil behøver ingen præsentation, da stort set alle allerede kender R8’eren. Modellen er en 2-personers sportsvogn med motoren i midten og over 400 HK. Leasing af Audi R8 kan anbefales fremfor køb, da bilen ved flexleasing står uden afgift og derfor nemmere kan videresælges til udlandet efter endt leasing.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing