Leasing af Audi R8

R82

Overvejer du at lease en Audi R8?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Audi leasing – og Audi R8 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Audi R8.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Audi R8

Audi er særligt anerkendt for deres høje fokus på komfort, innovation og eksklusive designs. Alle forventninger som enhver bilentusiast måtte have til disse faktorer overgås i højeste grad af Audis R8 model, som er deres absolutte superbil. Audi R8 er alt hvad du forbinder med en ekstravagant sportsvogn, som tog hele verden samt konkurrenter med storm, da den blev lanceret på markedet. Modellen ligger af gode grund i den høje ende af prisniveauet for Audis modeller. Derfor kan det med fordel anbefales at lease Audi R8 fremfor at købe den, da bilen ved eksempelvis flexleasing står uden afgift, og derfor nemt kan videresælges til udlandet efter endt leasingperiode. Audi R8 leasing er dermed det oplagte valg for dig, som søger en exceptionel køreoplevelse, rå lyd samt et sandt stilikon fra Audi.

 

R8

R8 – Audis luksuriøse sportsvogn

Audi R8 emmer af kvalitet, fart samt et luksuriøst design – alt i alt er det en sand racerbil. Modellen præsenterer en 2-personers sportsvogn med motoren i midten, som når en tophastighed på op til 331 km/t samt mere end 400 hk, hvilket der samlet set garanterer dig en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Bilen klæber sig til asfalten, når du kører langs landevejen og med cabriolet modellen frem for coupé, har du mulighed for at mærke vinden i håret samtidig. Alt dette er pakket ind i et elegant og sportsligt design, som afspejler sig i bilens interiør såvel som dens eksteriør. Samlet set får du en vild og hurtig luksus oplevelse, når du vælger Audi R8 leasing.

Lease din Audi R8 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Audi R8 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Audi R8, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Audi modeller

audi a4 leasing

Audi A4

A4’eren er en større mellemklassebil, som i dag er på sin fjerde generation. Modellen fås som sedan og en stationcar-version kaldet Avant. Ønsker du lidt off-road egenskaber, findes den også i en Allroad model. Tænker du på at lease en Audi A4, er den faceliftede model fra 2012-2014 værd at kigge på, da modellen er ældre end tre år, og priserne fornuftige.

A5

Audi A5

A5’eren er en mere sportslig personbil og fås i en coupé, cabriolet samt en ’Sportback’-version, som er en 5-dørs version. Audi A5 blev faceliftet i 2011, hvor den fik markante ændringer på designet. Kig derfor efter årgangene 2011-2014, som netop er tre år og derfor fornuftige til leasing.

A6

Audi A6

Audi A6 er en større mellemklassebil, der findes som en firedørs sedan, en stationcar-version kaldet Avant samt en off-road udgave med betegnelsen Allroad. Overvejer du leasing af Audi A6, kan det anbefales at kigge efter årgangen 2011-2014. I 2011 blev der introduceret en ny model med væsentlige forbedringer, og markedet for denne årgang er samtidig stort.

A7

Audi A7

Audi A7 er bygget på platformen fra Audi A6, men er en luksus-klasse bil i Audis Sportback version hvor taget tager form som en coupé. Leasing af en Audi A7 kan oftest være rigtig fordelagtig i forhold til køb, da A7’eren ligger i den højere ende af prisskalaen.

audi a8 leasing

Audi A8

A8’eren er Audis helt store luksus sedan, og som ny har den en startpris på ca. 1,5 million kroner. Dette betyder også, at der ved leasing af Audi A8 typisk er penge at spare. Søger du en Audi A8, så kig enten efter en årgang 2010-2013 eller den faceliftede fra 2013 og frem, da disse er blevet tre år. Skal bilen have ekstra hestekræfter, findes den også i en Audi S8-version med 519 HK.

Audi Q5 leasing

Audi Q5

Audi Q5 er en kompakt luksus SUV, og er en af Audis rigtig populære modeller. Denne SUV har en fin størrelse og køreegenskaberne er i top. Desuden fås den til gunstige priser på gule plader. Tænker du på leasing af en Audi Q5, så blev modellen faceliftet i 2012, hvor specielt interiøret fik en stor opgradering. Denne udgave findes også i en Audi SQ5 version med 313 dieselheste, som varmt kan anbefales.

Q7

Audi Q7

Q7 er Audis store luksus SUV, og den fås ofte som en 7-personers udgave. Modellen er yderst populær som et alternativ til stationcars, da man sidder højt, og pladsen er god. Købsprisen for bilen er dog også i en høje ende, og derfor kan leasing af Audi Q7 være fordelagtigt. Bemærk at modellen fik et facelift i 2011 og Audi Connect i 2012. Denne model findes også i en Audi SQ7 version, som er meget vanedannende mht. udstyr og performance.

R8

Audi R8

Audis superbil behøver ingen præsentation, da stort set alle allerede kender R8’eren. Modellen er en 2-personers sportsvogn med motoren i midten og over 400 HK. Leasing af Audi R8 kan anbefales fremfor køb, da bilen ved flexleasing står uden afgift og derfor nemmere kan videresælges til udlandet efter endt leasing.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing