Den store kærlighed til BMW

Vores tekniske supporter har en stor kærlighed til BMW, og som det nok allerede nu kan fornemmes, er der intet der kan ændre på det. Vi kender vel næsten alle en, der ikke kan få nok af BMW. Det gør vi i hvert fald her hos Nellemann Leasing.

Robertino er hans navn, han er vores tekniske supporter, og så har han en stor kærlighed til BMW. Robertino er født og opvokset i Holland, men da kærligheden sejrede til hans nuværende kone, flyttede han rødderne til Danmark.

Læs med nedenfor, hvor Robertino blandt andet giver os et indblik i, hvor stor hans passion for BMW egentlig er.

Hvorfor er BMW så speciel for dig? 

’’Der er ingen tvivl om, at det er BMW’s køredynamik, der gør mærket så specielt i mine øjne. Køreegenskaberne er bare dét bedre, end så mange andre biler på markedet. Jeg tør næsten sige, at intet andet mærke kan slå BMW’s køredynamik. Det er det, BMW kan og har som første prioritet. Ej at forglemme designet og udstyret, som selvfølgelig er et kæmpe plus, der medfølger.

Hvis jeg kom ind og arbejdede for, lad os sige Mercedes, så er der ingen tvivl om, at jeg stadig ikke ville ændre min mening omkring, at BMW bare er dét bedre.

Det kan faktisk sammenlignes lidt med passionerede FCK eller Brøndby fans. En gang fan, altid fan.
Der findes selvfølgelig rigtig mange andre gode og fine biler. De har bare ikke det touch, som BMW har, hvis du spørger mig.

Der findes bare kun én ting, der er bedre end BMW, og det er en ny BMW. ’’

Hvilke to BMW modeller er dine yndlings? 

BMW M550d er i mine øjne den ultimative familiebil. 

Konen derhjemme bliver nok ikke så glad lige nu, men BMW M4 Coupé i Yas Marina Blue Metallic, er drengerøvsbilen jeg ville eje, hvis jeg var single. Det er ikke mange biler, der kan bærer den farve, men lige netop denne kan. Når man hører motoren, må man godt benytte sig af denne provokerende farve.”

Hvordan ser en typisk dag ud som teknisk supporter hos Nellemann Leasing? 

”Der findes nok ikke en typisk dag hos Nellemann Leasing. Det tiden primært bliver brugt på er blandt andet gennemgang af de biler, vi får hjem fra udlandet, klargøring, kundekontakt i forbindelse med bilerne, kontakt med de forskellige værksteder, bytning samt syn af de forskellige biler.

De biler vi får hjem fra udlandet, tager jeg en gennemgang af for fejl og mangler. Det kunne være gennemgang af fx nedslidte dæk, skader eller andre ting, så bilen selvfølgelig er, som den skal være og er klar til levering. Derudover står jeg for at bestille tid til de biler, der skal på værksted, skal synes og klargøres.

Alt dette er i tæt samarbejde med vores kvalitetschef Kim, men også med administrationen i forhold til blandt andet prisoverslag etc.

Som teknisk supporter er jeg også så heldig at få lov til at have lidt kundekontakt. Det er os i kvalitetsafdelingen, der bliver kontaktet, hvis vores kunder oplever ting som mislyde, fejl på motoren eller hvad det nu kunne være. Der er det mit job at holde dem i hånden og gøre mit ypperste og få bilen ordnet.

Hvis kunderne ønsker eftermontering eller andet udstyr på den bil, de har i kikkerten, er det også min opgave at opfylde deres ønsker bedst muligt til den bedst mulige pris. ’’

Hvordan opstod interessen for bilbranchen?

’’Det startede sådan set allerede, da jeg var 6 år. Jeg startede med at skrue lidt på en græsslåmaskine, som var gået i stykker. Det gik så hen i lidt reparationer af knallerter og nu biler.

Da jeg var 12 år, havde jeg min første bil. Der var selvfølgelig et stykke vej ned til pedalerne… Så sædet helt frem, og så kunne jeg jo ikke lade være med at trille lidt rundt i den. Det skete faktisk så ofte, at bilen endte med at blive lagt i stålkæder, da min far opdagede, at jeg havde prøvekørt den. Jeg var en god dreng, men lige så snart der var en form for motor involveret, så har jeg nok lavet lidt numre.”

Hvilke to biler er de mest eftertragtede hos Nellemann Leasing pt? 

”De biler vi oftest får hjem lige pt. er BMW X5 og Porsche Cayenne. To biler, der virkelig har fundet vej til danskernes hjerter.”