BMW 7-serie leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en BMW 7? ​​

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med BMW leasing – og 7-serien er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den eksklusive 7-serie – BMW’s absolutte luksus model.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på BMW 7-serie

BMW 7-Serien er særlig velkendt for at indeholde nogle af de bedste biler, som den tyske producent kan tilbyde. 7-Serien er den optimale opgradering af de foregående BMW 3-Serie og BMW 5-Serien, og den oser yderligere af luksus.

Serien består af den klassiske sedan model, som byder på en stor og rummelig bil i unik og kvalitetsrig æstetik – både udvendigt og indvendigt. BMW 7-Serien er for dig, som leder efter en hverdagsbil, der ikke blot er praktisk, men som også rummer et luksuriøst interiører og ekseptionel performance, der også gør de længere køreture til en sand fornøjelse.

 

bmw 7-serie leasing

7-Serie – BMW’s mest eksklusive serie

For bilentusiaster, der i forvejen er tilhængere af BMW’s klassiske designs og kompromisløse kvalitet, vil BMW 7-Serien være den perfekte bil. Denne serie garanterer dig en bil, som er skabt med øje for design, detaljer samt banebrydende og innovativ teknologi.

Bilerne produceres udelukkende i en fuld størrelse luksus sedan hvor komfort og performance har stået centralt i designprocessen. Dette har resulteret i en behagelig og rummelig bil, som har plads til hele familien. Udover at være yderst praktisk anlagt, får du også en bil i et moderne og ikonisk design, som rummer interiør i verdensklasse, med moderne og teknologisk udstyr. Samlet set er du garanteret en bil, som giver dig en enestående køreoplevelse, som få andre modeller vil kunne sammenligne sig med.

BMW 7-Seriensluksuriøse design og fokus på komfort og innovative løsninger gør serien til et sikkert valg for dig, som overvejer en BMW.

 

Lease din 7-Serie hos Nellemann Leasing

Når du leaser en BMW 7-Serie gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatlease, erhvervslease, splitlease eller flexlease. Der er fordele ved de forskellige former for leasing af bil alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexleasing, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du på forhånd har forelsket dig i en specifik model og udstyrsvariant, som ikke findes på vores side, hjemtager vi den gerne til dig. Vi er altid parate til at rådgive dig og hjælpe med at sammensætte en leasingaftale, som dækker alle dine behov. Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af BMW 7-Serie, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over BMW modeller

3 serie model

BMW 3-Serie

BMW’s 3-Serie er en større bil i mellemklassen, og er konkurrent til bl.a. Audi’s A4 og Mercedes’ C-klasse. 3-serien fås både som sedan og stationcar model. Overvejer du leasing af en BMW 3-Serie, så bemærk at der blev introduceret en ny model i 2013 med et væsentligt løft i forhold til den tidligere model.

4 serie model

BMW 4-Serie

4-Serien blev introduceret i 2013 og er dermed en af BMW’s nyere modeller. Modellen minder om 3-Serien, men mere sportslig og findes også i en cabriolet samt grand coupé udgave. Ved leasing af BMW 4-Serien kan du med fordel se efter en model med M-sportspakke, som gør bilen mere aggressiv at se på.

5 serie model

BMW 5-Serie

BMW’s 5-Serie er en øvre mellemklassebil, og findes også som stationcar, som kaldes ’Touring’ hos BMW. Dette er den typiske BMW familiebil, og er en konkurrent til bl.a. Mercedes’ E-klasse og Audi A6. Søger du en 5-Serie at lease, kan det typisk betale sig at se efter en årgang 2010-2013 eller en faceliftet fra 2013 og frem. Oftest vælges der en 530d Touring, som er en dieselvariant med tilpas kraft og god plads.

BMW 6-serie leasing

BMW 6-Serie

6-Serien er en grand tourer model, som er bygget på platformen fra BMW’s 7- og 5-Serie. Modellen ligger i den dyre ende af skalaran og fås som coupé, cabriolet samt en firedørs grand coupé version. Årgangen fra 2011 og frem er den 6-Serie, der typisk er fordelagtig ved flexleasing. Motormæssigt findes der en dieselversion kaldet 640d, men kører man ikke så mange kilometer, vælger flere den mere aggressive 650i med 449 HK.

bmw 7-serie leasing

BMW 7-Serie

7-Serie er BMW’s absolutte luksus model og en stærk konkurrent til bl.a. Audi A8 og Mercedes’ S-klasse. Det er derfor også i den eksklusive 7-Serie, at BMW’s teknologi bliver introduceret først. Leasing af BMW 7-serien kan anbefales, specielt hvis man ønsker en af de større motorvarianter. Udover diesel-versionerne 730d, 740d og 750d findes modellen nemlig også i en 760i udgave med 544 HK.

bmw 6-serie leasing

BMW X-Serie

X-Serien er BMW’s SUV modelrække, der består af en lang række forskelle modelvarianter og størrelser. De mest egnede til flexleasing er BMW X3, X4, X5 samt X6. Specielt leasing af BMW X5 er meget populært. Der blev introduceret en ny BMW X5 i 2013, som var et markant løft fra den tidligere model.

M serie model

BMW M-Serie

M står for BMW Motorsport og er afdelingen, hvor BMW udvikler og producerer sportsvogne samt modificerede udgaver af overstående modeller. F.eks. findes der M4, M5 og M6, som alle er kraftige udgaver af modellerne med over 400 HK. M-emblemet er desuden at finde på X-serien og enkelte dieselvarianter. F.eks. X5 M eller M550d.

i8 model

BMW i8

BMW i8 er en plug-in hybrid sportsvogn, og en voldsom en af slagsen. Ifølge BMW går den fra 0-100 km/t. på 4,4 sekunder og fortsætter helt op til begrænsningen på 250 km/t. BMW i8 ligger imidlertid i den dyre ende af BMW’s modelprogram, så leasing af BMW i8 er en mulighed der skal overvejes. Eventuelt kan den leases på sæsonleasing, så der kun betales afgift om sommeren.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing