BMW M-Serie leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en BMW M? ​​

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med BMW leasing – og BMW M er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af BMW M.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på M3, M4, M5 og M6

BMW M-serien præsenterer en række modeller, som alle er kraftige opgraderinger af deres tidligere BMW-serier. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi leasing tilbud på en række forskellige modeller fra BMW M-serien. Du kan eksempelvis lease BMW M3 modellen, der oprindeligt var tænkt som en gadeversion af en racerbil. M3 modellen har et teknisk design, og kabinen byder på alt det, som har vist sin værdi i motorsporten.

BMW M4 afløser Coupé-versionen af Treer-serien og baserer sig på et innovativt design, der giver et kraftfuldt udtryk. Bilens kabine er rykket tilbage, frontklappen er længere, og overhænget er kortere overhæng. BMW M5 modellen mindede meget om standardudgaven af Sedan-modellen ved sin første udgivelse. I dag står designet knivskarpt i sin kombination af sportslighed, komfort og elegance. M5 modellen sikrer dig en bil med høj præcision under styring og suveræne køreegenskaber. Du har også mulighed for at lease BMW M6, som garanterer dig komfort og køredynamik af højeste klasse.
BMW M serien præsenterer en række sportsvogne, som giver dig følelsen af at sidde i en ægte racerbil. Hvis du drømmer om at køre i sådan en fantastisk bil til hverdag, har du mulighed for at lease flere modeller i den populære serie hos Nellemann Leasing.

M serie model

M-Serie – BMW’s motorsport serie

BMW M serien præsenterer en række modeller, som alle er videreudviklede til at have endnu højere ydeevne end deres forgængere. Seriens M står for motorsport, hvilket siger alt, der er at vide om bilerne. Med fokus på at optimere fart, hestekræfter og den samlede ydeevne har BMW’s lidenskab for motorsport og eksklusive biler resulteret i en serie af ægte sportsvogne, som får pulsen til at slå hurtigere, så snart du sætter dig ind i dem. Det skyldes blandt andet, at alle seriens modeller har 400 HK.

BMW M serien inkluderer både Sedan, Coupé og SUV-modeller. Fælles for dem alle er, at de er indbegrebet af sport. Alle de sportslige køretøjer er sammensat med øje for detaljen, hvilket både ses på bilernes motorer, aerodynamik og komponenter. Denne udvikling giver den ultimative forbindelse mellem luksus og performance. Med BMW M leasing får du muligheden for at køre i en vaske ægte sportsvogn hver eneste dag.

Lease din M-Serie hos Nellemann Leasing

Når du leaser en BMW M gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en BMW M, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over BMW modeller

3 serie model

BMW 3-Serie

BMW’s 3-Serie er en større bil i mellemklassen, og er konkurrent til bl.a. Audi’s A4 og Mercedes’ C-klasse. 3-serien fås både som sedan og stationcar model. Overvejer du leasing af en BMW 3-Serie, så bemærk at der blev introduceret en ny model i 2013 med et væsentligt løft i forhold til den tidligere model.

4 serie model

BMW 4-Serie

4-Serien blev introduceret i 2013 og er dermed en af BMW’s nyere modeller. Modellen minder om 3-Serien, men mere sportslig og findes også i en cabriolet samt grand coupé udgave. Ved leasing af BMW 4-Serien kan du med fordel se efter en model med M-sportspakke, som gør bilen mere aggressiv at se på.

5 serie model

BMW 5-Serie

BMW’s 5-Serie er en øvre mellemklassebil, og findes også som stationcar, som kaldes ’Touring’ hos BMW. Dette er den typiske BMW familiebil, og er en konkurrent til bl.a. Mercedes’ E-klasse og Audi A6. Søger du en 5-Serie at lease, kan det typisk betale sig at se efter en årgang 2010-2013 eller en faceliftet fra 2013 og frem. Oftest vælges der en 530d Touring, som er en dieselvariant med tilpas kraft og god plads.

BMW 6-serie leasing

BMW 6-Serie

6-Serien er en grand tourer model, som er bygget på platformen fra BMW’s 7- og 5-Serie. Modellen ligger i den dyre ende af skalaran og fås som coupé, cabriolet samt en firedørs grand coupé version. Årgangen fra 2011 og frem er den 6-Serie, der typisk er fordelagtig ved flexleasing. Motormæssigt findes der en dieselversion kaldet 640d, men kører man ikke så mange kilometer, vælger flere den mere aggressive 650i med 449 HK.

bmw 7-serie leasing

BMW 7-Serie

7-Serie er BMW’s absolutte luksus model og en stærk konkurrent til bl.a. Audi A8 og Mercedes’ S-klasse. Det er derfor også i den eksklusive 7-Serie, at BMW’s teknologi bliver introduceret først. Leasing af BMW 7-serien kan anbefales, specielt hvis man ønsker en af de større motorvarianter. Udover diesel-versionerne 730d, 740d og 750d findes modellen nemlig også i en 760i udgave med 544 HK.

bmw 6-serie leasing

BMW X-Serie

X-Serien er BMW’s SUV modelrække, der består af en lang række forskelle modelvarianter og størrelser. De mest egnede til flexleasing er BMW X3, X4, X5 samt X6. Specielt leasing af BMW X5 er meget populært. Der blev introduceret en ny BMW X5 i 2013, som var et markant løft fra den tidligere model.

M serie model

BMW M-Serie

M står for BMW Motorsport og er afdelingen, hvor BMW udvikler og producerer sportsvogne samt modificerede udgaver af overstående modeller. F.eks. findes der M4, M5 og M6, som alle er kraftige udgaver af modellerne med over 400 HK. M-emblemet er desuden at finde på X-serien og enkelte dieselvarianter. F.eks. X5 M eller M550d.

i8 model

BMW i8

BMW i8 er en plug-in hybrid sportsvogn, og en voldsom en af slagsen. Ifølge BMW går den fra 0-100 km/t. på 4,4 sekunder og fortsætter helt op til begrænsningen på 250 km/t. BMW i8 ligger imidlertid i den dyre ende af BMW’s modelprogram, så leasing af BMW i8 er en mulighed der skal overvejes. Eventuelt kan den leases på sæsonleasing, så der kun betales afgift om sommeren.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing