Leasing af BMW 6-serie

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en BMW 6?

Overvejer du at lease en BMW 6? Hos Nellemann Leasing er vi eksperter i BMW leasing. 6-serien fra BMW er den ultimative grand tourer model med en imponerende kombination af luksus, komfort og ydeevne.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på BMW 6

BMW er verdenskendt for deres køretøjer i ualmindelig høj kvalitet og imponerende design. 6-serien er en grand tourer model, som er bygget på platformen fra BMW’s 7- og 5-serie. Modellen ligger i den dyre ende af BMW’s modelprogram og fås som coupé, cabriolet samt en firedørs grand coupé version.

Motormæssigt findes der to muligheder. Kører man mange kilometer er dieselmotoren kaldet 640d, en god løsning. Kører man derimod kun kortere strækninger, vælger flere den mere aggressive 650i med 449 HK.

 

BMW 6-serie leasing

6-serien – BMW's grand tourer model

Er du på udkig efter den ultimative bil til både arbejde og fritid? BMW 6-serien er en imponerende grand tourer model, der kombinerer sportslig ydeevne med luksuriøs komfort. Den har en kraftig motor, der leverer en suveræn acceleration og en høj topfart, samtidig med at den er udstyret med avancerede teknologier, der gør den til en fornøjelse at køre i.

Overvejer du leasing af BMW 6, er årgangene fra 2011 og frem typisk fordelagtig ved flexleasing. Da nyprisen på bilen er høj, vil der være høj værdi tab ved salg. Vi anbefaler derfor flexleasing af BMW 6 og andre modeller med stor motorstørrelse.

Med sit aerodynamiske design og kraftfulde motorer, er BMW 6-serie den perfekte bil for dem, der søger en kombination af sportslighed og elegance i en og samme bil. BMW’s grand tourer model, er bygget til at køre lange afstande i høj hastighed og komfort. Modellen har en exceptionel evne til at køre både hurtigt og komfortabelt på landevejene, som kun få andre biler kan måle sig med.

Indhent tilbud på BMW 6

Er du interesseret i at lease en BMW 6? Så tøv ikke med at kontakte os for at indhente et tilbud. Vi har et stort udvalg af leasing tilbud på BMW 6-serien, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for dine behov og økonomi. Kontakt os i dag for at få mere information og indhente et tilbud på en BMW 6 leasingaftale.

 

1000X850U

Overblik over BMW modeller

3 serie model

BMW 3-Serie

BMW’s 3-Serie er en større bil i mellemklassen, og er konkurrent til bl.a. Audi’s A4 og Mercedes’ C-klasse. 3-serien fås både som sedan og stationcar model. Overvejer du leasing af en BMW 3-Serie, så bemærk at der blev introduceret en ny model i 2013 med et væsentligt løft i forhold til den tidligere model.

4 serie model

BMW 4-Serie

4-Serien blev introduceret i 2013 og er dermed en af BMW’s nyere modeller. Modellen minder om 3-Serien, men mere sportslig og findes også i en cabriolet samt grand coupé udgave. Ved leasing af BMW 4-Serien kan du med fordel se efter en model med M-sportspakke, som gør bilen mere aggressiv at se på.

5 serie model

BMW 5-Serie

BMW’s 5-Serie er en øvre mellemklassebil, og findes også som stationcar, som kaldes ’Touring’ hos BMW. Dette er den typiske BMW familiebil, og er en konkurrent til bl.a. Mercedes’ E-klasse og Audi A6. Søger du en 5-Serie at lease, kan det typisk betale sig at se efter en årgang 2010-2013 eller en faceliftet fra 2013 og frem. Oftest vælges der en 530d Touring, som er en dieselvariant med tilpas kraft og god plads.

BMW 6-serie leasing

BMW 6-Serie

6-Serien er en grand tourer model, som er bygget på platformen fra BMW’s 7- og 5-Serie. Modellen ligger i den dyre ende af skalaran og fås som coupé, cabriolet samt en firedørs grand coupé version. Årgangen fra 2011 og frem er den 6-Serie, der typisk er fordelagtig ved flexleasing. Motormæssigt findes der en dieselversion kaldet 640d, men kører man ikke så mange kilometer, vælger flere den mere aggressive 650i med 449 HK.

bmw 7-serie leasing

BMW 7-Serie

7-Serie er BMW’s absolutte luksus model og en stærk konkurrent til bl.a. Audi A8 og Mercedes’ S-klasse. Det er derfor også i den eksklusive 7-Serie, at BMW’s teknologi bliver introduceret først. Leasing af BMW 7-serien kan anbefales, specielt hvis man ønsker en af de større motorvarianter. Udover diesel-versionerne 730d, 740d og 750d findes modellen nemlig også i en 760i udgave med 544 HK.

bmw 6-serie leasing

BMW X-Serie

X-Serien er BMW’s SUV modelrække, der består af en lang række forskelle modelvarianter og størrelser. De mest egnede til flexleasing er BMW X3, X4, X5 samt X6. Specielt leasing af BMW X5 er meget populært. Der blev introduceret en ny BMW X5 i 2013, som var et markant løft fra den tidligere model.

M serie model

BMW M-Serie

M står for BMW Motorsport og er afdelingen, hvor BMW udvikler og producerer sportsvogne samt modificerede udgaver af overstående modeller. F.eks. findes der M4, M5 og M6, som alle er kraftige udgaver af modellerne med over 400 HK. M-emblemet er desuden at finde på X-serien og enkelte dieselvarianter. F.eks. X5 M eller M550d.

i8 model

BMW i8

BMW i8 er en plug-in hybrid sportsvogn, og en voldsom en af slagsen. Ifølge BMW går den fra 0-100 km/t. på 4,4 sekunder og fortsætter helt op til begrænsningen på 250 km/t. BMW i8 ligger imidlertid i den dyre ende af BMW’s modelprogram, så leasing af BMW i8 er en mulighed der skal overvejes. Eventuelt kan den leases på sæsonleasing, så der kun betales afgift om sommeren.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing