Leasing af Maserati GranTurismo / GranCabrio

NL Group uden mira 1920×800 ny

Overvejer du at lease en Maserati GranTurismo/GranCabrio?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Maserati Leasing – og Maserati GranTurismo / GranCabrio er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Maserati GrandTurismo.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Maserati GranTurismo/GranCabrio

Maserati er for mange synonym med italiensk stil, elegance og performance – med god grund. Den Italienske luksus-bilfabrikant står bar en række af verdens mest ikoniske sportsvogne og luksusbiler. Mærket er kendt for at vægte elegance, komfort og køreglæde højt, hvilket resulterer i en uovertræffelig køreoplevelse, hver eneste gang du sætter dig ind i én af disse luksusbiler. Dybt i kernen af Maserati ligger deres GranTurismo. Konceptet bag denne luksus bil var i første omgang simpelt – det indebar at kunne passe en sofistikeret racerbils motor ind i en luksus sedan. 70 år senere står vi i dag med en af de smukkeste og mest tidløse designs, vi endnu har set.

Maserati GranTurismo og GranCabrio emmer begge af luksus og overskud lige fra det skarpe og sportslige design til det lækre og gennemtænkte interiør. Modellerne indeholder en række sofistikerede teknologiske fordele som f.eks. oplyst opbevaringsrum, automatisk forlygte aktivering, elektrisk åbning af bagagerum og døre og en hel del mere. Med leasing af Maserati GranTurismo har du mulighed for at køre i en luksusbil, hvor der hverken er sparet på luksus, komfort eller fart, uden at skulle tømme bankboksen.

maserati_granturismo

Maserati GranTurismo/GranCabrio - italiensk design i verdensklasse

De lækre Maserati GranTurismo og Maserati GranCabrio er det italienske bilmærkes modeller med to døre og fire sæder. Begge modeller indeholder alle de funktioner, som udseendet afspejler – de er hurtige og sportslige men med et højt niveau af komfort. De er et sandt eksempel på, hvordan performance og luksus går hånd i hånd. Maserati GranCabrio modellen kommer med et foldetag af stof, som giver mulighed for at nyde vinden i håret, når du stryger langs landevejen. Udover at være en utrolig smuk bil, kan du være sikker på, at sikkerheden er i top, når du kører en Maserati. Enhver af deres biler er designet og bygget til at give exceptionelle niveauer af sikkerhed på enhver rejse.

Lease din Maserati hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Maserati GranTurismo gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Maserati GranTurismo, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

1000X850U

Overblik over Maserati modeller

granturismo 800×650

GranTurismo/GranCabrio

Maserati’s to dørs, 4 sæders model, som findes både i lukket og åben version, under hvert sit navn. GranTurismo er, som navnet antyder, en ægte GT bil. Den er hurtig og sportslig, men samtidig med et højt komfort niveau. Modellen har snart været på gaden i 10 år og findes som GranTurismo, GranTurismo S og GranTurismo MC Stradale. Den åbne version, GranCabrio (2010->), leveres med motoren fra GranTurismo S og et stof foldetag, så man kan nyde den fantastiske motorlyd. Om man er til cabriolet eller ej, er der gode eksemplarer at finde til flexleasing.

ghibli 800×650

Ghibli

Ghibli navnet er blevet brugt til en række modeller fra Maserati, men siden 2013 udelukkende til en luksuriøs sedan i A6 størrelse. Maserati Ghibli fås med to benzin motorer, med henholdsvis 330 og 410 hk, og en turbo diesel, hvilket er den første Maserati nogensinde, til at blive udstyret med en diesel motor.

quattroporte 800×650

Quattroporte

Den 4 dørs luksus sedan, Maserati Quattroporte, blev lanceret tilbage i 1963. Quattroporte byder på en stilfuld, rummelig kabine samt et aggressivt, men elegant ydre.

levante 800×650

Levante

Maserati Levante er en luksus SUV, der har været på markedet siden 2016. I bedste autentiske Maserati stil, så kan intet forstyre ens komfort, uanset farten og uanset distancen. Levante på en god performance, der altid er under kontrol.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing