Maserati Ghibli leasing

Vi kan beskrive Maserati Ghibli med fire ord: italiensk sjæl, globalt ikon. Med dens unikke design og kraftfulde motor er Ghibli en bil, der skiller sig ud fra mængden. En Maserati Ghibli vil give dig følelsen af at være en del af Maserati-arven og køre med stil og ydeevne.
maserati ghibli leasing

Overvejer du at lease en Maserati Ghibli?

Så er du på vej til at vælge en bil, der er en blanding af italiensk elegance og overlegen ydeevne. Med dens unikke design og kraftfulde motor er Ghibli en bil, der skiller sig ud fra mængden. Det er en luksus sports-sedan, der er bygget til at udfordre det ordinære og give dig en unik oplevelse i en verden af standardiserede valgmuligheder.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi leasing af Maserati Ghibli til kvalitetsbevidste kunder. Vi tilbyder flexleasing, der kan tilpasses til netop dine behov og ønsker, så du kan få den bedste oplevelse med at lease en Maserati Ghibli.
Er du på udkig efter en bestemt Maserati Ghibli? Vi hjælper mere end gerne med at importere din bil fra eksempelvis Tyskland, så du ikke skal gå på kompromis med dine bildrømme.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Maserati Ghibli

Privatleasing: Hvis du ønsker at køre i en Maserati Ghibli uden bekymringer om værditab og ejerskab, så er privatleasing den perfekte løsning. Privatleasing indebærer en fast månedlig ydelse med fri kilometer og større fleksibilitet i forhold til at skifte bil oftere. Hvis bilens værdi skulle stige i leasingperioden, tilfalder værdiforøgelsen desuden også dig.

Erhvervsleasing: Erhvervsleasing er en ideel måde for virksomheder og erhvervsdrivende at have en firmabil uden at binde store kapitalressourcer. Ved at vælge erhvervsleasing kan du også drage fordel af skattemæssige fordele og fratrække leasingudgifterne.

Splitleasing: Splitleasing er en populær og fleksibel løsning, der er ideel for dem, der bruger bilen både privat og erhvervsmæssigt. Med vores splitleasing til Maserati Ghibli, kan du opdele leasingomkostningerne i private og erhvervsmæssige dele i overensstemmelse med din faktiske brug.

Sæsonleasing: Overvejer du kun at have en Maserati Ghibli i bestemte perioder af året, såsom om sommeren? Så kan sæsonleasing være den rigtige mulighed for dig. Med sæsonleasing betaler du kun for de måneder, hvor du bruger bilen, og undgår unødvendige omkostninger i perioder, hvor du ikke har brug for den.

Dette giver dig mulighed for at tilpasse din leasingaftale til dine specifikke behov og ønsker. Vi ønsker at sikre, at du får den bedste oplevelse med at lease en Maserati Ghibli.

 

leasing af Maserati Ghibli

Ghibli – italiensk elegance og overlegen ydeevne fra Maserati

Maserati Ghibli er en sporty luksus-sedan, der er designet til at udfordre det gængse. Bilen byder på en blanding af italiensk elegance og overlegen ydeevne og skiller sig ud med sit unikke design og kraftfulde motor.

Ghibli er klar til at køre i byens puls, men er også rustet til at tage turen ud over bygrænserne. Den første Ghibli, designet af Giorgetto Giugiaro, blev rost for sit design, og den seneste model bærer stadig den samme ånd. Med en aggressiv front og bløde linjer samt en sporty attitude med en elegant flair følger Ghibli ikke standarderne. Den skaber sine egne regler.

Lease din Ghibli hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi Maserati leasing, så du kan få den bil, du drømmer om – uden at binde store kapitalressourcer. Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, der kan tilpasses dine behov og ønsker, så du kan nyde kørslen af din nye bil uden bekymringer.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores leasingmuligheder på Maserati Ghibli og lad os hjælpe dig med at realisere din drøm om at køre i en luksuriøs sportssedan. Du kan også læse mere om vores leasing og processen dertil i vores leasing-FAQ

.

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing