Peugeot leasing

Peugeot leasing

Skal du opleve en historisk velsmurt maskine, skal du prøve leasing af Peugeot. Et berømt og velkendt bilmærke fra bybilledet, men også en historisk gigant, der har vist sine håndværksfærdigheder på flere transportformer. 

Få tilbud på Peugeot

Hos Nellemann Leasing udbyder vi et bredt udvalg af Peugeot-biler. Du kan prøve både de kendteste klassikere og deres nyeste og innovative modeller. Hvad end du har lyst til, så hjælper vi dig – fra overvejelsen til du står med bilnøglerne i hånden. 


Læs mere om Peugeot flexleasing

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores forskellige leasingformer og dine fordele ved Peugeot leasing hos os – og ellers kan du læse videre her for at blive klogere på, hvorfor Peugeot vil give en historisk køreoplevelse. 


Peugeot modeller

{{page}}
.

Peugeots lange historie

Peugeot er et mere end 200 års familieforetagede. De fejrede 200-års jubilæum i 2010, men faktisk indledte Jean-Pierre Peugeot allerede familieforretningen tilbage i 1743. Dengang var det et væveri. I dag er det en førende bilgigant. 

Innovation er altså et nøgleord for Peugeot, for siden sin start som væveri har foretagendet bevæget sig henover alt fra olie- og kornmølle til stålstøberi. Hvor kaffemøller, fjedre og paraplystativer har været en del af produktionen, inden man i 1889 slog sig ind på kørebanen og startede produktion af motordrevne køretøjer. 

En ting man hurtigt forstår ved Peugeot-biler er derfor også, at de er godt håndværk. De har tradition for at producere forskellige produkter til deres kunder, og det har de faktisk stadig i dag. Foruden deres forskellige biltyper er de nemlig også verdens ældste producent af tohjulede køretøjer. 

En ekspertise, der har resulteret i væltepetre, tandem-, trehjulede, sports- og motorcykler samt diverse scootere. Peugeot har faktisk været vinder af Tour de France hele 10 gange, og selvom det ikke er deres cykler, du kan lease hos os, vidner det om, hvor dygtige Peugeot er til at producere transportmidler.

Peugeot har da også på bilfronten vundet verdensmesterskabet i rally to år i streg (1985 og 1986) med deres berømte 205-model og ligeledes med Le Mans, som man vandt i 2009. 

Det andet nøgleord for Peugeot er dermed alsidighed. Med de nyeste teknologier og historisk erfaring producerer bilmærket en lang række produkter til en bred vifte af kunder, så enhver kan finde noget hos dem. 

Led derfor lidt rundt i vores katalog af Peugeot-biler, og se, om ikke også du kan finde noget, der passer din smag. Vi står i hvert fald klar med hjælp til leasing af din næste Peugeot. 

Højt renommeret bilproducent

Selvom alsidighed som nøgleord måske ikke rimer på eksklusivitet, rimer det hos Peugeot til gengæld på kvalitet. Med deres populære Peugeot 208-model fra 2020, som blev kåret til “Årets bil”, trådte Peugeot nemlig ind i top 3 over de bil brands, der har vundet denne pris flest gange. 

Præmien fra 2020 var Peugeots sjette, som foruden 208-modellen, tæller Peugeot 3008 SUV i 2017, Peugeot 308 i 2014, Peugeot 307 i 2002, Peugeot 405 i 1988 og Peugeot 504 i 1969. 

Som det fremgår, er Peugeot yderst anerkendt for sin kvalitet, og særligt i det seneste årti har Peugeot haft fart på. Tre vindere af “Årets bil” inden for de seneste ti år taler for sig selv og med den seneste af de tre, 208-modellen, viser Peugeot fortsat sin evne til at tænke innovativt. Peugeot giver dig her nemlig muligheden for for eksempel at vælge mellem benzin-, diesel- eller el-motor. 

Med Peugeot leasing kan du altså sagtens finde adskillige eksklusive varianter. 

.

Peugeot Leasing hos Nellemann Leasing

Lyder leasing af Peugeot som noget for dig? Måske den spritnye 208-model fra 2020? Eller den kraftfulde SUV 3008 fra 2017? Så kan vi hos Nellemann Leasing godt hjælpe dig. 

Vi har forskellige leasing-varianter, som du kan benytte dig af. Vælger du eksempelvis vores flexleasing, kan vi tilbyde fordele som lavere afskrivning, fleksibilitet og billigere forsikring end vanligt. 

Du kan læse mere om alle vores leasingtyper og få svar på andre spørgsmål under vores FAQ

Kontakt os, når du er klar til at høre mere. Du kan fange os på både på telefon, mail, kontaktformular eller direkte i afdelingerne i København og Aarhus fra mandag-fredag. 

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.