Maserati leasing

Overvejer du Maserati leasing?

Maserati er for mange synonym med italiensk stil, elegance og performance. Men du skal selvfølgelig have lov til selv at opleve hvorfor – og det har du rig mulighed for hos Nellemann Leasing.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Maserati. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få tilbud på Maserati

Med en flexleasingaftale på en Maserati model, skal du ikke været bekymret for en høj registreringsafgift, større afskrivninger og lille fleksibilitet.

Du kan derfor altid kontakte os for rådgivning om Maserati erhvervsleasing eller en anden leasingform – altid med lav afskrivning og høj fleksibilitet.

Læs mere om Maserati flexleasing

Ønsker du at vide, hvilke bilmodeller fra Maserati du kan lease? Skal det være en Ghibli, GranTurismo eller en tredje?

Her finder du nemlig et bredt udvalg af modeller fra den ikoniske italienske bilfabrikant. Udforsk udvalget her på siden, og find den bilmodel, der opfylder dine behov.


Maserati modeller

{{page}}
.
.

Maserati leasing med service i centrum

Du er uden tvivl garanteret ren køreglæde, når du sætter dig på passagersædet i en Maserati og mærker hestekræfterne under højre fod. Når du leaser din Maserati hos Nellemann Leasing får du dog ikke kun glæde af bilen – for her foregår hele leasingaftalen på dine præmisser. 

Vi har været udbyder af leasing med fokus på høj service i flere årtier – og sådan bliver det ved med at være. Derfor er du altid sikret følgende, når du vælger Nellemann Leasing som din udbyder af Maserati Leasing.

 • Service og rådgivning hele vejen rundt
  Hos Nellemann Leasing får du ikke bare udleveret pladene til din Maserati for derefter at blive overladt til dig selv. Tværtimod får du altid økonomisk og teknisk rådgivning gennem hele leasingforløbet – lige fra det første uforpligtende tilbud til restværdien på bilen skal indfries. På den måde er du sikret en leasingaftale, der imødekommer dine eller din virksomheds behov. 
 • Gennemsigtighed – undgå kedelige overraskelser
  Vi sørger altid for en udførlig beskrivelse af din kommende Maserati inden indkøb – en beskrivelse, som du selvfølgelig godkender. Og som en selvfølge står vi inde for den aftalte stand og dækker derfor omkostningerne ved eventuelle defekter på køretøjet. På den måde skal du ikke bekymre dig om kedelige overraskelser – hos Nellemann Leasing får du altid fuld gennemsigtighed. 
 • Få flere fordele med flexleasing
  Vi tilbyder flexleasing af Maserati – og det giver fordele for dig eller din virksomhed. Du undgår for eksempel høj afskrivning, fordi der ved flexleasing afskrives på bilens pris uden afgift. 

  Derudover bestemmer du selv varigheden af indregistreringen, ligesom du får billigere bilforsikring og mindre værditab. Endelig kan du vælge en leasingform, der passer dig – herunder erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing og leasing på gule plader. Læs meget mere om flexleasing her.

Du får med andre ord sublim service og fuld fleksibilitet, når du leaser din Maserati hos Nellemann Leasing.

Maseratis historie – italiensk, ikonisk og imposant

Mange associerer bilmærket med treforken med italiensk stil, elegance og performance. Maserati startede dog under noget mere ydmyge kår, da brødrene Alfieri, Ettore and Ernesto Maserati i 1914 åbnede værkstedet “Società Anonima Officine Alfieri Maserati” i Bologna. Herfra høstede de med deres store tekniske kunnen og opfindsomhed hurtigt anerkendelse på det spæde bilmarked.

Brødrene satte dog for alvor navnet “Maserati” på verdenskortet, da de i 1926 lancerede deres første originale kreation: Tipo 26. Denne nu ikoniske racerbil var den første bil med navnet “Maserati”, ligesom den som den første af mange modeller var prydet af den nu verdensberømte trefork, som siden har prydet hver modellerne fra Maserati.

Med årene er Maserati blevet kendt for at lave hurtige sportsvogne med høj komfort og luksus, ligesom bilfabrikanten har flere prominente motorsportstitler i bagagen. Alle biler, der forlader samlebåndene på de to fabrikker i Modena og Grugliasco er konstrueret med udsøgt opmærksomhed på detalje, og hver eneste Maserati er derfor en tour de force i italiensk design. 

Med flexleasing af Maserati gennem Nellemann Leasing kan du selv opleve, hvorfor navnet Maserati efter næsten 100 i bilbranchen fortsat klinger ikonisk, imponerende og imposant. Og vi har altid et bredt udvalg af modeller – for eksempel Maserati GranTurismo Sport, Maserati Ghibli S Q4 og Maserati Quattroporte GTS

Kontakt os på +45 39 25 20 00 eller info@nellemannleasing.dk, og lad os sammensætte et skræddersyet tilbud på Maserati Leasing til dig eller din virksomhed.

Maserati leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Maserati” til at ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Maserati flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.  

 • Researchfasen: Du har måske fået anbefalet en Maserati, baseret på dine ønsker til en hurtig sportsvogn, en lækker lyd eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det luksuriøse italienske bilmærke med treforken foran. Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel på mobile.de – fx en Maserati Quattroporte.
 • Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra italienske Maserati på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.
 • Indledningsvis: Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
  Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Maserati fra udlandet, der opfylder dine krav.
 • Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:
  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du rå sportslige køreegenskaber?
  • Ønsker du en lækker kabine?
  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
 • Afklaring: Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Maserati. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
  Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.
 • Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, luksus, lyden eller køreegenskaberne på bane til trackday osv.
  Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).
 • Kontrakt: Konsulenten fremviser den Maserati, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
  Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.
 • Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.
 • Din bil hjemtages: Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
  Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler. 
 • Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.
 • Nøglerne udleveres: Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
  Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Maserati hos Nellemann Leasing.
 • Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

Maserati flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Er Maserati din drømmebil? Så kan der være flere fordele ved at flexlease din Maserati fremfor at købe den. Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvorfor lease frem for at købe: Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Svar: Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Maserati fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.  

Find en lettere brugt Maserati:
* Når du vælger at flexlease, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.

* Såfremt du har forelsket dig i en bilmodel, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.

* Når modellen fra det italienske mærke er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Maserati med meget udstyr:
Det kan ofte godt svare sig, at finde en bilmodel med meget udstyr i udlandet – fx sportsudstødning eller nogle af de forskellige ekstraudstyrspakker der findes. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Er det sikkert at lease hos Nellemann Leasing: Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Maserati hos Nellemann Leasing?

Svar: Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere bilmærker. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

12 måneders eller 36 måneders kontrakt: Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Svar: Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Hvilken leasingform anbefaler I: Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Svar: Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease en GranTurismo MC Stradale, erhvervslease en Levante, sæsonlease en GranCabrio, flexlease en Ghibli eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.  

Min arbejdsgiver og beskatning: Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 800.000Kr. Kan I hjælpe?

Svar: Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Er restværdien vigtig: Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Svar: Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 850.000Kr, 900.000Kr og 950.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr ekstra, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.  

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Ønsker at udskifte leasingbilen: Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Svar: Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Kan jeg have flere leasingbiler: Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Svar: Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Er det let at komme af med leasingbilen: Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Svar: Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Kan I hjælpe med at sælge min eksisterende leasingbil fra et andet selskab: Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Svar: Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Maserati og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Jeg ønsker at skifte over til jer: Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Svar: Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra det italienske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Maserati. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Maseratis historie

Bilmærket med treforken, som logo, associerer mange med italiensk stil, elegance og performance.  Maserati har siden 1926 lavet hurtige sportsvogne, men høj komfort og luksus, og har flere prominente motorsportstitler i bagagen.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.