Nogle gange kan det hele tage en uventet drejning. Det var i hvert fald tilfældet for vores salgskonsulent, Daniel Steen, som gik fra at være brandmand, til at være en del af team Nellemann.

Vi har hos Nellemann Leasing haft fornøjelsen af at have Daniel med på holdet i næsten 7 gode år og det lader heldigvis til, at han er kommet for at blive i bilbranchen.

Som noget nyt, vil vi prøve at give jer et større indblik i den interne del af virksomheden og derfor invitere jer med indenfor på kontoret i Herlev. Det er endt ud i, at vi har taget en snak med Daniel, som før tiden hos Nellemann Leasing, også har været redder.

Hvordan opstod din interesse for biler? 

’’Jeg husker tydeligt, hvordan jeg som lille dreng sad og tærpede alle bilmagasinerne igennem, fra ende til anden.

Det var især bladet ’’Bil Revyen’’ fra 1976 der blev læst grundigt igennem. Så meget, at alle mærkerne hurtigt sad fast, og jeg hurtigt ville kunne fortælle  hvor mange hestekræfter de forskellige biler nu havde. Som umiddelbart er ubrugelig viden for andre.’’

Hvilken bil kører du i nu og hvordan ser næste bil ud? 

’’Lige nu kører jeg i en Audi SQ5 og jeg har allerede en BMW M550d xDrive i tankerne som min næste bil. Det er dog ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for BMW’s biler, nye som gamle. Den helt store drøm er da også, at BMW i8 en dag kommer med mig hjem.

For mig er den ideale bil både hurtig, rummelig, komfortabel og økonomisk.”