Fra brandmand til salgskonsulent

Fra brandmand til salgskonsulent


Fra brandmand til salgskonsulent

Nogle gange kan det hele tage en uventet drejning. Det var i hvert fald tilfældet for vores salgskonsulent, Daniel Steen, som gik fra at være brandmand, til at være en del af team Nellemann.

Vi har hos Nellemann Leasing haft fornøjelsen af at have Daniel med på holdet i næsten 7 gode år og det lader heldigvis til, at han er kommet for at blive i bilbranchen.

Som noget nyt, vil vi prøve at give jer et større indblik i den interne del af virksomheden og derfor invitere jer med indenfor på kontoret i Herlev. Det er endt ud i, at vi har taget en snak med Daniel, som før tiden hos Nellemann Leasing, også har været redder.


Hvordan opstod din interesse for biler? 

’’Jeg husker tydeligt, hvordan jeg som lille dreng sad og tærpede alle bilmagasinerne igennem, fra ende til anden.

Det var især bladet ’’Bil Revyen’’ fra 1976 der blev læst grundigt igennem. Så meget, at alle mærkerne hurtigt sad fast, og jeg hurtigt ville kunne fortælle  hvor mange hestekræfter de forskellige biler nu havde. Som umiddelbart er ubrugelig viden for andre.’’


Hvilken bil kører du i nu og hvordan ser næste bil ud? 

’’Lige nu kører jeg i en Audi SQ5 og jeg har allerede en BMW M550d xDrive i tankerne som min næste bil. Det er dog ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for BMW’s biler, nye som gamle. Den helt store drøm er da også, at BMW i8 en dag kommer med mig hjem.

For mig er den ideale bil både hurtig, rummelig, komfortabel og økonomisk.”

Nedenfor ses to leasingeksempler på Daniels nuværende og næste bil:

REG. , 0 km.

leasing (priser ex moms)
Månedlig ydelse
0,-
REG. , 0 km.

leasing (priser ex moms)
Månedlig ydelse
0,-

 

Hvorfor endte valget hos Nellemann Leasing?   

”Det gjorde det egentlig af mange grunde. Inden jeg gik ud og blev salgskonsulent, vidste jeg fra starten, at jeg ville gå død i hverdagen, hvis jeg kun havde ét mærke at sælge og vise frem hver dag. Derfor var det vigtigt for mig at starte i et firma som Nellemann Leasing, hvor mulighederne er mange.

Jeg kan give kunderne en oprigtig rådgivning uden af være afhængig af ét bestemt mærke. Kunderne kan hos os vælge frit fra alle hylder, hvilket gør det sjovere både for mig som konsulent og som kunde hos os.

En anden grund for at valget faldt for Nellemann Leasing, er fordi jeg her kan bruge mit såkaldte ’’nørderi’’ til at hjælpe andre med at finde lige netop deres drømmebil. Jeg ved personligt, hvor vigtig god rådgivning er for mig, og det ønsker jeg kun at give videre til andre.”


Hvilke biler er drømmebilerne for dig? 

Hvem har ikke en Ferrari 458 spider over listen af drømmebiler? Den er i hvert fald på Daniels liste. Lige i hælende er den klassiske sportsbil, Porsche 991 Targa 4S.

Nedenfor ses to leasingeksempler på Daniels drømmebiler:

REG. , 0 km.

leasing (priser ex moms)
Månedlig ydelse
0,-
REG. , 0 km.

leasing (priser ex moms)
Månedlig ydelse
0,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-fre 9.00-17.00
mail

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

E-mail

pin

Ring til os

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi bruger cookies på nellemannleasing.dk Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk