Så er vi nået til sjette og sidste lektion af Leasingskolen hos Nellemann Leasing. Nu hvor du har lært om de forskellige former for leasing, kan du overveje mulighederne for at importere din nye bil – og det er lige netop, hvad du kan blive klogere på i denne sjette og sidste lektion i leasingskolen.

Hvordan importerer jeg fra Tyskland?

Det kan være fordelagtigt at importere din drømmebil fra Tyskland. Tyskland har et marked, som er meget større end det danske, du får lavere afskrivning og en billigere bilforsikring.

Det betyder, at du nemt kan finde din drømmebil, uden at du behøver at gå på kompromis med dine behov og ønsker. Hos Nellemann Leasing har vi over 10 års erfaring med at importere biler fra Tyskland, og vi klarer alt for dig.

En rigtig god side til at kigge på biler på er mobile.de. Når du har fundet den bil, som du gerne vil flexlease, kontakter du Nellemann Leasing med et link til bilen samt andre relevante informationer. Herefter skræddersyer vi et tilbud til dig på leasing af bil – om end det er privat-, erhvervs– eller splitleasing.

 

 

Hvad er kravene til importbiler?

Der er nogle krav, som du skal være opmærksom på, når du kigger på biler i Tyskland:

  • Bilen skal helst være minimum 36 år gammel, for at det bliver så billigt som muligt for dig.
  • Sørg for at kilometerstanden ikke er alt for høj, da du skal kunne skille dig af med den igen.
  • Bilen skal være til salg hos en autoriseret forhandler og ikke hos en privat person.
  • Såfremt du har fundet din drømmebil hos en privat sælger, kan du kontakte os. Så kigger vi på sagen.

Dette gør det meget nemmere for os hos Nellemann Leasing at sikre, at bilen er lige præcis af den kvalitet, som du ønsker.

Har du spørgsmål, eller er der nogle ting som du er i tvivl om, kan du altid ringe og skrive til Nellemann Leasing for svar eller et tilbud på din kommende leasingaftale. Vi er et hus fuld af bil-entusiaster, der altid sidder klar til at hjælpe dig.