Vi kører BMW M2!

vi kører bmw m2

Vi kører BMW M2!

BMW har i mange år imponeret med sine biler, og deres M-serie har altid været i toppen inden for performance og design. Nu har vi hos Nellemann Leasing fået fornøjelsen af at prøvekøre den spritnye BMW M2, og vi er dybt imponerede!

Se video

BMW M2

Baseret på legenderne

M2-modellen trækker sine rødder fra de større og kendte brødre, M3 og M4. Den har en lidt kortere akselafstand men er i sin kerne baseret på de samme principper og teknologi som sine legendariske forgængere. Den bærer stolt S58-motoren, en 6-cylindret rækkemotor med to turboer, der giver den brusende kraft.

Selvom BMW har valgt at drosle lidt ned på hestekræfterne i M2, så den "kun" leverer 460 hk og 550 nm, er det tydeligt, at bilens fokus ikke kun er på rå hastighed. Det er også på den sublime køreglæde.

Når der skal køres for køreglædens skyld

For de entusiaster, der sætter pris på en traditionel køreoplevelse, kan denne bil leveres med en manuel gearkasse, som gør køreglæden endnu mere intens. Desuden har BMW M2 også en automatisk mellemgasfunktion ved nedgearinger. Det betyder, at du slipper for “hæl og tå” fornemmelsen, når du skifter gear. Ønsker du alligevel den fornemmelse, kan funktionen selvfølgelig slås fra.

BMW M2 er en bil, som er skabt til at levere en sjov og spændende køreoplevelse. Med en stiv foraksel og en blød bagaksel er den bygget til at lave de perfekte drifts på racerbanen. Og som en lille sjov feature har den et indbygget “driftometer”, der kan bedømme din drift med op til 5 stjerner.

Hvem er BMW M2 for?

BMW M2 er måske ikke den ideelle bil til den store familieudflugt eller som en hverdagsbil grundet dens aggressive styretøj og heftige hastighed. Men den vil uden tvivl være det perfekte supplement i indkørslen for den, der allerede har en mere praktisk bil til hverdagsbrug.

Ekspertens ord:

Vi har spurgt vores tekniske chef Dennis, som om nogen må være BMW-ekspert, om den nye M2. Han er udlært mekaniker hos BMW og har kørt i samtlige modeller. Han beskriver, hvordan man straks kan mærke den rå kraft fra S58-motoren. Den manuelle gearkasse er et nostalgisk touch, selvom det ikke nødvendigvis er lige så effektivt som automatgear. Med sit livlige styretøj får du altså en bil, der er designet til entusiasten, der virkelig vil føle vejen under sig.

For BMW er M2 den helt rigtige vej at gå. Den repræsenterer alt det, som mærket står for: kvalitet, design, ydeevne og en uovertruffen køreglæde. Hos Nellemann Leasing er vi stolte over at kunne tilbyde leasing af BMW til dig, der vil have køreglæde helt ud til fingerspidserne. Vi tilbyder flexleasing, så du hurtigt og enkelt kan få fat i din drømmebil. Måske skal det være BMW M2?