Vores 5 udvalgte modeller til sæsonleasing

SUV’er er blevet mere populære i Danmark, hvilket vi også mærker hos Nellemann Leasing. Vi har lavet en top 5 over vores mest populære SUV’er.

Bemærk at tilbuddene alle er lavet som erhvervsleasing og derfor er ekskl. moms.

Nummer 1: BMW X5

Vores mest leasede SUV – og stadig meget populær!

Tænker du at lease en BMW X5, skal du være opmærksom på, at der kom ny model i november 2013. Den nyeste model er derfor snart tre år, hvilket gør den gunstigere at flexlease, både i forhold til leasingpris og beskatning. Det er dog den tidligere model, som er mest populær.

Nummer 2: Audi Q7

Audi løber med andenpladsen med deres Audi Q7!

Har du øjnene på en Q7, så husk at modellen fik facelift i 2011, hvilket opgraderede modellen med blandt andet LED-lys og en 8-trins gearkasse. Det kan derfor være en fordel at kigge efter en model nyere end 2011.

Nummer 3: Mercedes-Benz M-klasse

M-klassen kommer ind på 3. pladsen!

Mercedes’ M-klassen blev introduceret i slutningen af 2011, og modellen er det seneste år blevet meget populær at flexlease, idet udbuddet for brugte modeller over 3 år er blevet større. Det typiske valg falder ofte på en ML350 CDI, men der kan være en fordel i at vælge en benzinvariant. Benzinvarianten er mindre efterspurgt, og prisen er derfor herefter.

Nummer 4: Porsche Cayenne

Porsches luksus-SUV lander som nr. 4!

Porsche introducerede deres SUV helt tilbage i 2002, og modellen har derfor været på markedet en del år. Den mest efterstræbte er årgangen mellem 2010-2014, hvor brugtmarkedet er stort, og priserne er fornuftige. De fleste har kig på den større benzinudgave, Cayenne S eller dieselversionen, Cayenne Diesel. Skal det være ekstra vildt, introducerede Porsche i 2013 også en Diesel S med 382 HK og en Turbo S med 551 HK.

Nummer 5: Land Rover Range Rover Sport

På 5. pladsen sniger Range Rover Sport sig ind!

Range Roveren er som altid meget populær, og får derfor en plads i top 5. Ligesom med BMW X5’eren, er den nye Range Rover Sport netop blevet tre år og er derfor blevet mere gunstig at flexlease. Leder du efter den tidligere model, kan det anbefales at kigge på en model nyere end 2010, hvor både eksteriør og interiør blev faceliftet.