Cover Aston Martin rigtig

Jagten på verdens bedste motorlyd – Aston Martin V12 Vantage

At blive universelt enige om verdens bedste motorlyd er som at skulle køre fra København til Skagen på én liter benzin; så godt som umuligt! Det er snarere en oplevelse, der varierer fra person til person. Men for de sande bilentusiaster, er der nogle få lyde, der unægteligt har en evne til at pirre sanserne mere end andre. Aston Martin V12 Vantage er sådan en bil.

At blive universelt enige om verdens bedste motorlyd er som at skulle køre fra København til Skagen på én liter benzin; så godt som umuligt! Det er snarere en oplevelse, der varierer fra person til person. Men for de sande bilentusiaster, er der nogle få lyde, der unægteligt har en evne til at pirre sanserne mere end andre. Aston Martin V12 Vantage er sådan en bil.

Aston Martin V12 Vantage

En undervurderet skønhed

Det er utvivlsomt, at Aston Martin V12 Vantage aldrig har fået den opmærksomhed, som den fortjener. Fra det øjeblik den rullede ud af produktionslinjen med en V8-motor, var der en vis charme omkring den. Men da Aston Martin besluttede at kombinere deres mindste bil med deres mest kraftfulde serieproducerede motor i 2009, blev en legende født. Resultatet er en symfoni af rå kraft og elegance. En bil der næsten kan få dit hjerte til at banke lige så hurtigt som vejstriberne under hjulene passerer.

Aston Martin V12 Vantage er et mesterværk af design, der smukt kombinerer brutale ydeevne-elementer med klassisk britisk elegance. Dens aggressive forpart og den prominente grill giver den et rovdyrs-lignende udtryk, der er klar til at angribe asfalten. Samtidig bærer bilens profil og bagpart en flydende og tidløs æstetik, som kun Aston Martin kan præsentere.

Lease en Aston Martin hos Nellemann leasing

Den magiske 12-cylindrede motor

Når vi taler om 12-cylindrede motorer, går tankerne ofte til sugemotorer og klassiske italienske biler. Men Aston Martin V12 Vantage har taget et andet spor. Med sine to turboer, som traditionelt kan dæmpe en motors symfoniske kvaliteter, har Aston Martin formået at levere en dyb, buldrende og alligevel skarp lyd, som kun bliver mere imponerende, når man tager de tekniske udfordringer i betragtning.

Der er noget over denne 12-cylindrede motor, som adskiller den fra mængden. Måske er det den måde, hvorpå den kombinerer britisk ingeniørkunst med en uforfalsket passion for kørsel. Uanset hvad så er den på alle måder en skarp kandidat i jagten på verdens bedste motorlyd.

Nellemann leasing prøver Aston Martin M12 Vantage

Særlige features ved Aston Martin V12 Vantage

Motor: Udstyret med en kraftfuld 5,2-lters V12 motor.

Turbo: Trods dens rene brøl, kommer Vantage med to turboer.

Ydelse: Imponerende 700 hestekræfter, som sikrer en kraftfuld fremdrift.

Moment: Leverer over 750 newtonmeter, men bemærkelsesværdigt er det, at det fulde moment først er til stede ved 5000 omdrejninger, hvilket er atypisk for en turbomotor.

Design: Et vanvittigt hårdt og aggressivt udtryk, som både lover og leverer i forhold til bilens tekniske specifikationer.

Eksklusivitet: Produktionen af Aston Martin V12 Vantage er stærkt begrænset, hvilket gør hver eneste model til en sjældenhed på vejene.

Aston Martin M12 Vantage giver overdådig køreglæde

Lease din Aston Martin hos Nellemann Leasing

Er du blevet tændt af ideen om Aston Martin og ønsker billeasing til at gøre din bilvision til virkelighed? Nellemann Leasing tilbyder flexleasing skræddersyet til dine behov. Drømmer du om at mærke spændingen bag rattet i en Aston Martin? Med Nellemann Leasing kan du få nøglerne til den populære Aston Martin V12 Vantage – og mange flere.

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing