Hos Nellemann Leasing har vi virkelig kunne mærke den store efterspørgsel, der er på firehjulstrækkere. Vi gætter på, at det både er grundet det danske vejr og selvfølgelig SUV’erne som helhed.

Det er i hvert fald med god grund, at flere og flere danskere vælger de komfortable biler, hvor man får meget i én bil. Vi giver derfor en liste over, hvilke luksus SUV’er, der er danskernes favoritter.

1: Volvo XC90

Her får du repræsenteret Vovlo’s nyeste design-skift. Det nordiske design, der virkelig skiller sig ud fra de andre typiske tyske SUV’er.

Volvo XC90’eren er også blevet så populær en firehjulstrækker blandt danskerne, blandt andet grundet den nye teknologi man får med i købet.

2: BMW X5  

BMW X5 er selvfølgelig også at finde på listen. Bilen fra 2013, der fik tilføjet så meget ny teknologi, at der ikke er et øje tørt.

Det er efterhånden så populær en bil, at du ikke kan undgå at finde en god handel, grundet det store udvalg på brugtvognsmarkedet.

3: Audi SQ5

Med en Audi SQ5 får du en helt perfekt SUV størrelse, som er perfekt til mange formål. Det er en variant, der oftest kommer med meget ekstraudstyr, og prisforskellen fra den store Q5 3,0 TDI til en SQ5 er ikke væsentlig stor.

Så hvis du ligesom os, har en svaghed for biler med god lyd og gode køreegenskaber, så vil en SQ5’er ikke skuffe.

4: Mercedes GLS350 

Med på listen over top 5 firehjulstrækker, skal vi selvfølgelig også have Mercedes med.

Det er i dag blevet en rigtig populær SUV’er for danskerne og brugtvognsmarkedet er efterhånden også blevet rigtig stort.

5: Land Rover Range Rover Sport

Sidst, men ikke mindst, er der den nyeste Range Rover Sport, der blev introduceret i 2013.

Den kan prale af at være den første firehjulstrækker, der er produceret til off-road terræn, men stadig har det høje komfort på almindelig vej. Bilen symboliserer en vis status, og er derfor modellen, der virkelig skiller sig ud og er dét mere attraktiv og tiltrækkende for os bilelskere.