Omstrukturering i Nellemann Luxury Cars AS (Aston Martin Copenhagen) skal sikre større synergi på tværs af afdelingerne i Nellemann Gruppen, som har sammenfald i forhold til både kunder og produkt. Samtidig skal den nye struktur styrke Aston Martin Copenhagen til lanceringen af flere nye spændende modeller fra Aston Martin de kommende år.

Per Skov indtræder pr. dags dato som adm. direktør i Aston Martin Copenhagen (Nellemann Luxury Cars AS). Samtidig skal Per fortsat varetage sin nuværende stilling som adm. direktør for Nellemann Leasing A/S.

Per Skov har været direktør for Nellemann Gruppens leasingselskab siden 1. februar 2019. Han har gennem en årrække haft en række nøgleposter i bilbranchen bl.a. som filialchef hos hhv. Mercedes-Benz Hørsholm og Mercedes-Benz Hillerød, og senere som Country Manager for Alphabet BMW Group med det overordnede ansvar for – og ledelse af Alphabet Leasing i Danmark.

Samtidig udnævnes Jonas Kupper til salgschef for Aston Martin Copenhagen. Jonas har været hos Nellemann Gruppen i knap 5 år – og har via sit virke først som salgsassistent og sidenhen produktspecialist skabt sig en uvurderlig indsigt i både Aston Martin mærket samt markedet for premium biler. Fremadrettet får Jonas ansvaret for den daglige drift af showroomet på Strandvejen i København, som er Danmarks eneste autoriserede og officielle Aston Martin forhandler.

Aston Martin Copenhagen rummer dels salgsafdelingen i det eksklusive showroom på Strandvejen 6 i København samt eftermarkedsafdelingen og værkstedet beliggende på Bryggervangen 39 i København.

Aston Martin Copenhagen har opnået et særdeles flot salgsresultat i år med 26 solgte biler – primært nye biler men også nogle brugte. Den aktuelle flåde i Danmark består i sæsonen (april – november) af 175 Aston Martin biler, som Aston Martin Copenhagen servicerer.

Om omstruktureringen siger Nellemanns koncernchef; Mogens Lyngsø, ”Jeg er helt sikker på, at vi med denne ændring får en struktur til stor gavn for Aston Martin mærket såvel som for Nellemann Leasing. Med den nye struktur, kan vi med garanti skabe en stor synergi gennem det sammenfald af kunder, vi ser hos de to selskaber. I de kommende år skal vi lancere en række attraktive nyheder fra Aston Martin – begyndende med Aston Martins første SUV; Aston Martin DBX, som kan leveres fra 2. kvartal næste år. Og med den nye konstellation i Aston Martin Copenhagen, sikrer vi den optimale forudsætning for succes med den hastigt voksende produktportefølje fra Aston Martin.

Aston Martin Copenhagen har været en del af Nellemann Gruppen siden 1995 og definerer den del af Nellemann, som udstråler en meget prestigefuld historie. Aston Martin Copenhagen åbnede den 1. april 2017 et helt nyt showroom på Strandvejen 6 i København, som reflekterer den prestige og eksklusivitet som associeres med Aston Martin. Hos Aston Martin Copenhagen sælger de både nye og brugte Aston Martin modeller. Og tilbyder naturligvis både leasing og kontant-køb.

Nellemann Leasing AS blev etableret i 2010 – og var blandt de første flexleasingselskaber i Danmark. Selskabet er, med en omsætning på over 200 millioner, samtidig blandt de største flexleasing selskaber i Danmark med fokus på premium- og luksusbiler. Selskabet ligger i Taastrup og beskæftiger i alt 18 medarbejdere.

For yderligere information – kontakt venligst:

Mogens Lyngsø, CEO Nellemann Holding AS
Mail: [email protected]
Tlf.: +45 2125 7688

Per Skov, Adm. Dir. / CEO
Mail: [email protected]
Tlf: +45 29 60 33 44

Jonas Kupper, Salgschef
Mail: [email protected]
Tlf: +45 60 13 87 85