I 2021 åbner Nellemann Leasing en ny afdeling i Aarhus. Det betyder, at vi i det nye år vil være endnu tættere på vores kunder i den vestlige del af landet. Vi glæder os til at kunne tilbyde jyske bilentusiaster et endnu højere niveau af den service og gennemskuelighed, som de allerede kender for os.

Fra starten af januar kommer der til at være ekstra grund til at trække på smilebåndet i Smilets By – i hvert fald for byens lokale bilentusiaster. Nellemann Leasing udvider nemlig med afdeling nummer to, som får adresse i den aarhusianske bydel Viby J.

Tættere på kunderne

Nellemann Leasing har allerede en trofast jysk kundekreds, som tager turen over Storebælt for at besøge vores afdeling på Lyskær i Herlev. Fra 2021 kan vores kunder fra det jyske dog spare køreturen på tværs af landet. For med åbningen af vores nye afdeling tager vi turen for dem – blot den modsatte vej.

På den måde kommer vi endnu tættere på vores kunder i både Aarhus, omegn og resten af den vestlige del af Danmark.

Det er en helt naturlig konsekvens af Nellemann Leasings målsætning om altid at have kunden i centrum, når det handler om leasing af bil. For kun ved at være der, hvor kunderne er, kan vi give den bedst mulige individuelle service.

Showroom med otte biler

Vores aarhusianske afdeling kommer til at have til huse i et allerede velkendt bilhus. Her vil vores kunder i første omgang kunne møde to af vores konsulenter, der skal guide dem nemt, trygt og sikkert fra bildrøm til drømmebil.

Afdelingen kommer desuden til at indeholde et showroom med otte biler. Det er altså ikke bare Nellemann Leasing, der rykker tættere på de jyske kunder – men også et mindre udvalg af vores sortiment af luksusbiler.

Der bliver derfor rig mulighed for at opleve komforten i den enkelte model. Og har vi ikke drømmebilen på lager, henter vi den selvfølgelig hjem.

Mød os i Aarhus

Glæd dig til 2021, hvor vi åbner i Aarhus – nærmere bestemt Jens Juuls Vej 14 i Viby J. Vi ser frem til at være vores kvalitetsbevidste kunders seriøse udbyder af flexleasing i Aarhus og omegn.