Maybach leasing

Leasing af Maybach 

For mange mennesker er biler af mærket Maybach noget, som kun hører Hollywood og filmverdenen til. Men hos Nellemann Leasing har du en enestående mulighed for at gøre din vildeste fantasi til virkelighed gennem leasing af en Maybach.

Vi tilbyder en række forskellige leasing typer, så du slipper for besværet med høj registreringsafgift, store afskrivninger og lille fleksibilitet.


Få tilbud på Maybach

Kontakt os hvis du har spørgsmål om vores leasing typer, eller gå på opdagelse under vores fane med ofte stillede spørgsmål

Glem alt, hvad du har hørt om luksusbiler – intet er over eller ved siden af mærket Maybach. Fordi Maybach udgør den absolutte elite af luksusbiler, kræver det et stort netværk at skaffe netop den model, som passer dit ønske. Og netværk har vi hos Nellemann Leasing – vi er som altid opgaven voksen.


Læs mere om Maybach flexleasing

Hos Nellemann Leasing henter vi mange af vores biler hjem fra udlandet, heriblandt Tyskland. Læser mere om dine muligheder for flexleasing af importbiler fra Tyskland her.


Maybach modeller

{{page}}
.

Maybachs historie

Bilmærket Maybach blev grundlagt i 1909 af den tyske bil-pioner Wilhelm Maybach og sønnen Karl Maybach. I sin tid som motor- og bildesigner i den tyske bilindustri nåede Wilhelm at blive kendt som ”King of Designers” blandt kollegaer rundt om i Europa.

Men det var ikke før 1919, at verden for første gang stiftede bekendtskab med det ikoniske double M logo, da Maybachs første prototype så dagens lys på Berlin Motor Show. I de næste to årtier producerede Maybach luksusbiler til royale of indflydelsesrige personer i både ind- og udland.

Maybachs historie har ikke været uden sine bump på vejen. Krigen ramte, og firmaet blev tvunget til at indgå i produktionen af tiger- og panther-tanks til den tyske hær. Modsat mange andre bilproducenter fortsatte Maybach produktionen af biler efter krigen, og blev i 1960 opkøbt af Stuttgart giganten Daimler-Benz.

Nu mere end et århundred senere står Wilhelm Maybachs tradition og mærke tilbage som et vartegn på, hvad der kan opnås, når det fineste håndværk mødes med luksus i verdensklasse.

Det, som gør Maybachs biler unikke, er, at næsten alt på bilen kan specialdesignes efter kundens ønske. Med mere end 2 millioner forskellige kombinationer muligt betyder det, at du ikke finder to Maybachs, som er ens. 

Derfor finder du også udstyr i en Maybach, som du ikke finder i andre biler. Udstyr som køl i kopholderne, elektrisk indstigningsbræt, Nappa læderkabine eller champagne køler er blot få ting, som du finder i en Maybach.

Maybach leasing hos Nellemann Leasing

Leaser du en Maybach hos Nellemann Leasing er du sikker på et produkt, som rækker langt udover, hvad du har prøvet før. Maybachs eksklusivitet kan også ses på deres begrænsede udvalg af biler. Anno 2021 producerer Mercedes-Maybach kun modeller baseret på Mercedes GLS og Mercedes S-klasse. Ønsker du råstyrke og wauw-faktor uden sidestykke, er Maybach G650 Landaulet aut. vores bedste bud.

Skulle du have spørgsmål til vores leasing typer, eller til muligheden for at lease en Maybach gennem Nellemann Leasing så kontakt os som altid på info@nellemannleasing.dk eller + 45 39 25 20 00 – så finder vi i fællesskab den Maybach, som du bare må køre rundt i.  

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.