Lexus leasing

Lexus leasing

Lexus er navnet på Toyotas afdeling af high end biler og er Japans absolut topsælger inden for premium biler – og med lidt god vilje rimer Lexus da også på luksus og livsstil. 


Få tilbud på Lexus

Hos Nellemann Leasing står vi klar til at hjælpe dig med leasing af din næste Lexus – fra overblik over markedet til hjemtagelse. Vil du vide mere om leasing af Lexus? Så kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig godt på vej 


Læs mere om Lexus flexleasing

Vi tilbyder alle former for flexleasing af Lexus – og kan med sikkerhed hjælpe dig med at hjemskaffe dine drømmemodel. 


Lexus modeller

{{page}}
.

Leasing af Lexus er leasing af luksus

Hos Lexus arbejder man ud fra det japanske princip om gæstfri “Omotenashi” – et princip, der i korte træk handler om, at man som vært har øje for detaljen, når det kommer til gæstens behov. 

Hos Lexus ser man da heller ikke bare kunderne som kunder – men som højt værdsatte gæster. På samme måde er både øjet for detaljen og opmærksomheden på gæsten en integreret del af kundeoplevelsen hos Lexus. Det er ikke uden grund, at Lexus konstant er blandt topscorerne, når det kommer til kundetilfredshed i autobranchen. 

Og køreglæden og komforten er da heller ikke til at komme udenom i en Lexus. Siden lanceringen af den første model, Lexus LS400, i 1989 har bilerne været kendt for en sjældent set landevejskomfort og stabilitet. 

Faktisk var Lexus så sikre på deres eget håndværk, at de ved lanceringen af LS400 havde stablet en champagneglas i en pyramide ovenpå motorhjelmen, sat bilen på et rullefelt og banket speederen helt i bund – og trods de høje omdrejninger og en ypperlig ydeevne under motorhjelmen blev glassene altså pænt stående. 

Det lille skulle optrin selvfølgelig illustrere den høje luksus i bilen – at man havde formået at skabe et suverænt svendestykke uden vibrationer. Og luksussen er kun blevet forfinet og finpudset de godt og vel 30 år, Lexus efterhånden har været på markedet. 

Den luksus har du nu mulighed for selv at mærke ved at lease din Lexus hos Nellemann Leasing. Leasing af Lexus er ikke bare leasing af en bil – det er leasing af luksus på dine præmisser.

Enkelthed og elegance i en smuk forening

Høflighedsprincippet Omotenashi er ikke det eneste japanske koncept, man møder i Lexus’ univers. Således er konceptet “Takumi” selve grundstenen i produktionen af alle Lexus-modeller. Takumi betyder mesterhåndværk – og det er i den grad mesterhåndværkere, der samler alle modellerne.

Det er et nemlig krav, at alle de såkaldte Takumi-mestre – håndværkerne bag produktionen af Lexus-modellerne – har mindst 25 års erfaring. Som tegn på deres egen fingerfærdighed folder Takumi-mestrene en origami-kat på kun 90 sekunder – vel at mærke med deres ikke-dominerende hånd. 

Det er nok en symbolsk og måske overflødig test, men den fingersnilde er også en vidnesbyrd om, at hver eneste led i produktionsprocessen varetages med præcision og omhu uden sidestykke. 

Og det kan ses i udformning og udtryk af hver eneste Lexus. Den karakteristiske strømlinede profil på Lexus-modellerne skriger af velovervejet design, dygtigt håndværk og høj ingeniørkunst – enkelthed og elegance samlet i en synergisk symbiose.

.

Lexus leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing er den skarpe opmærksomhed på kundens behov en egenskab, vi deler med Lexus. For ligesom Lexus ikke bare et bilbrand, er vi ikke bare det selskab, der udleverer pladerne til din bil og derefter overlader alt til dig. 

Tværtimod stræber vi altid efter at gøre din leasingproces så gennemskuelig og ligetil som overhovedet muligt. På den måde ser vi altså også dig som en værdsat gæst – og behandler dig derefter. 

Du er derfor sikret en sublim kundeoplevelse, når du leaser din Lexus hos os. Og kombineret med Lexus’ egne høje kvalitetskrav, er både køreglæde og kundeservice garanteret på forhånd. 

Du kan læse meget mere om leasing-processen hos Nellemann Leasing i vores FAQ, ligesom du kan læse om alle dine fordele ved at lease hos os lige her.
Vil du være en del af Lexus-livsstilen? Så kontakt Nellemann Leasing i dag, og lad os hjælpe dig med at finde lige præcis den model, du drømmer om.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.