Leasing af Land Rover

Se tilbud på leasing af Land Rover

Land Rover er bilmærket, der kan tage deres ejere til øde og ufremkommelige steder, som kun meget få andre biler kan. Vel at mærke uden at gå på kompromis med design og luksus.

Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række tilbud på leasing af Land Rover. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage en for dig.

Få et tilbud på import og flexleasing af Land Rover eller scroll ned for at se vores leasingtilbud. ⇩

[prdctfltr_sc_products show_products=”yes” rows=3 columns=3 http_query=”pa_maerke=Land-Rover”  pagination=”yes” ajax=”yes” preset=”Land-Rover”]

leasing af land rover

Fordele ved flexleasing af Land Rover

Overvejer du at anskaffe dig en Land Rover, så husk at der er flere fordele ved leasing af Land Rover fremfor køb. Blandt andet får du ved leasing:

Lavere nedskrivning: I forhold til at købe en bil har man langt lavere nedskrivning på sin bil, da bilen står uden afgift, fordi afgiften betales pr. måned og ikke på én gang. Taber en bil f.eks. 10 % i værdi på et år, er beløbet langt mindre på en bil til 300.000 kr. uden afgift end en tilsvarende til 600.000 kr. inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Da førstegangsydelsen samt den månedlige ydelse beløbsmæssigt er langt mindre, end hvis bilen skal købes, binder man langt mindre penge ved at gøre brug af flexleasing.

Lavere risiko ved gensalg: Da bilen ved flexleasing står uden afgift, kan den lettere sælges videre i udlandet, hvor markedet er større. Så hvis du drømmer om en specialbil eller en bil med meget udstyr, så er videresalg nemmere ved leasing end ved køb inkl. afgift.

Husk også at vi hos Nellemann Leasing tilbyder gratis hjælp til videresalg. Du står derfor aldrig alene med restværdien efter endt leasing.

leasing range rover

Land Rover Range Rover

Siden den første Range Rover kom på gaden i 1970 har modellen været med til at ændre standarden for offroadere.

Det ikoniske design med sin svævende taglinje har skabt den genkendelige engelske silhuet. Range Rover er på nuværende tidspunkt på sin fjerde generation, der blev lanceret i 2012, og som er den mest populære af sin slags nogensinde.

leasing range rover sport

Land Rover Range Rover Sport

En kortere, lavere og lettere udgave af den store Range Rover, som på almindelig vej er mere dynamisk end sin storebror. I terrænkørsel klarer Range Rover Sport sig dog stadigvæk fantastisk med hjælp fra en række avanceret offroad-systemer.

Hvis man er til rå power kan den fås i en SVR udgave, som har 550 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på 4,7 sek., hvilket gør det til den hurtigste Land Rover nogensinde. Modellen fås med op til 7 sæder i flere forskellige udstyrsvarianter.

leasing range rover evoque

Land Rover Range Rover Evoque

Evoque er en kompakt luksus SUV, som er lidt mindre men samtidig mere brændstoføkonomisk og billigere end resten af Range Rover familien.

Modellen blev lanceret i 2011 og fås både som coupé, cabriolet og som 5-dørs. Derudover er der syv modelvarianter, som skulle passe ind i enhvers smag.

leasing land rover Discovery

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery er mærkets mest alsidige model, hvor du har masser af plads samt seriøse terrængående egenskaber. Discovery er Land Rovers mest populære model, og der er mange flotte eksemplarer til salg.

Vi kan anbefale at kigge efter Discovery 4, som blev introduceret i 2009 og blev faceliftet i 2012.

leasing land rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport

Den helt nye Discovery Sport blev lanceret samtidig med, at den almindelig Discovery fik et generationsskifte. Modellen er mere kompakt end den normale Discovery og leverer bedre brændstoføkonomi vha. en række nyudviklede dieselmotorer, som har fokus på effektivitet og lav C02-udledning.

Modellen kan fås med syv sæder, hvilket er ret unikt sammenlignet med konkurrenterne i klassen af kompakte SUV’er.

leasing land rover Defender

Land Rover Defender

Verdens måske mest kendte firehjulstrækkere, grundet sin fremragende egenskaber i terrænet. Hvilket nok er grunden til, at Defender er blevet brugt til udryknings og nødhjælpskøretøjer i hele verdenen.

Land Rover har produceret bilen i over 65 år, indtil produktionen stoppede i 2015. Modellen findes i en 90” og en 110” udgave, som begge fås i forskellige karrosserityper.