Land Rover Range Rover Evoque leasing

Drømmer du om at sidde bag rattet i en af de mest ikoniske og luksuriøse SUV'er på markedet? Med Land Rover Range Rover Evoque leasing fra Nellemann Leasing bliver drømmen en realitet. Er du klar til at opleve Range Rover Evoque's unikke kombination af stil og ydeevne? Så start dit leasingeventyr med Nellemann Leasing i dag
Land Rover Range Rover Evoque

Overvejer du at lease en Land Rover Range Rover Evoque?

Land Rover Range Rover Evoque er det perfekte valg for den kvalitetsbevidste kunde, som ikke vil gå på kompromis med hverken design, kørekomfort eller terrænevne. Hvad enten det er til bykørsel eller ture i det udfordrende terræn, leverer Evoque enestående præstationer hver gang. Og med flexleasing fra Nellemann Leasing kan du nyde alle fordelene ved denne SUV uden at bekymre dig om værditab.

Med Land Rover leasing skaber vi en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker. Tag skridtet og forvandl din bildrøm til realitet med Nellemann Leasing.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasingtilbud på Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque repræsenterer en fusion af elegance og praktik inden for Range Rover-familien. Mens den bærer Range Rovers kendetegn af luksus og ydeevne, skiller Evoque sig ud med sin imponerende brændstoføkonomi og en pris, der er mere tilgængelig sammenlignet med sine større søskende.

Hos Nellemann Leasing forstår vi vigtigheden af kvalitet og service. Derfor tilbyder vi skræddersyede leasingaftaler, som matcher netop dine behov – uanset om du er interesseret i splitleasing, privatleasing, sæsonleasing eller erhvervsleasing. Vores fokus på flexleasing sikrer, at du altid får den mest attraktive finansielle løsning, der passer til dig og din Evoque.

 

Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque: Stilfuld bykørsel og terrænevner

Land Rover Range Rover Evoque kombinerer den elegante bystil med robust terrænevne. Med sit slanke design og højteknologiske funktioner vil du vende hoveder i byens gader, mens bilens avancerede terrænsystem sikrer, at du kan tage enhver udfordring op, når du begiver dig ud i naturen.

Modellen debuterede i 2011 og er tilgængelig både som coupé, cabriolet og i en 5-dørs version. Der er desuden syv forskellige modelvarianter at vælge imellem, så der er noget for enhver præference. Med leasing af Land Rover Range Rover Evoque fra Nellemann, får du en bil i særklasse for sig selv.

Lease din Range Rover Evoque hos Nellemann Leasing

Når du vælger at lease din Land Rover Range Rover Evoque gennem Nellemann Leasing, vælger du en partner, der går op i kvalitet lige så meget som dig. Vores team er altid klar til at rådgive og guide dig gennem hele processen. Så tag et kig på vores tilbud og find den løsning, der passer dig bedst.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere din drøm om at køre i en Land Rover Range Rover Evoque.

 

1000X850U

Overblik over Land Rover modeller

Land Rover Range Rover leasing

Land Rover Range Rover

Siden den første Range Rover kom på gaden i 1970 har modellen været med til at ændre standarden for offroadere. Det ikoniske design med sin svævende taglinje har skabt den genkendelige engelske silhuet. Range Rover er på nuværende tidspunkt på sin fjerde generation, der blev lanceret i 2012, og som er den mest populære af sin slags nogensinde.

Land Rover Range Rover Sport leasing

Land Rover Range Rover Sport

En kortere, lavere og lettere udgave af den store Range Rover, som på almindelig vej er mere dynamisk end sin storebror. I terrænkørsel klarer Range Rover Sport sig dog stadigvæk fantastisk med hjælp fra en række avanceret offroad-systemer. Hvis man er til rå power kan den fås i en SVR udgave, som har 550 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på 4,7 sek., hvilket gør det til den hurtigste Land Rover nogensinde. Modellen fås med op til 7 sæder i flere forskellige udstyrsvarianter.

Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque

Evoque er en kompakt luksus SUV, som er lidt mindre men samtidig mere brændstoføkonomisk og billigere end resten af Range Rover familien. Modellen blev lanceret i 2011 og fås både som coupé, cabriolet og som 5-dørs. Derudover er der syv modelvarianter, som skulle passe ind i enhvers smag.

Land Rover Discovery leasing

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery er mærkets mest alsidige model, hvor du har masser af plads samt seriøse terrængående egenskaber. Discovery er Land Rovers mest populære model, og der er mange flotte eksemplarer til salg. Vi kan anbefale at kigge efter Discovery 4, som blev introduceret i 2009 og blev faceliftet i 2012.

Land Rover Discovery Sport leasing

Land Rover Discovery Sport

Den helt nye Discovery Sport blev lanceret samtidig med, at den almindelig Discovery fik et generationsskifte. Modellen er mere kompakt end den normale Discovery og leverer bedre brændstoføkonomi vha. en række nyudviklede dieselmotorer, som har fokus på effektivitet og lav C02-udledning. Modellen kan fås med syv sæder, hvilket er ret unikt sammenl

Land Rover Defender leasing

Land Rover Defender

Verdens måske mest kendte firehjulstrækkere, grundet sin fremragende egenskaber i terrænet. Hvilket nok er grunden til, at Defender er blevet brugt til udryknings og nødhjælpskøretøjer i hele verdenen. Land Rover har produceret bilen i over 65 år, indtil produktionen stoppede i 2015. Modellen findes i en 90” og en 110” udgave, som begge fås i forskellige karrosserityper.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing