Har du længe drømt om at afprøve en sporty bil, som tilbyder hurtig acceleration og suser hen over vejene uden at sige en lyd? Så kan det være, at dit næste køretøj skal være en elbil. En tur i en elbil er en fantastisk køreoplevelse. Kombinationen af god komfort og en elbils smidighed betyder, at dine køreture kun bliver mere behagelige. Om du kører i by eller på lande- og motorveje, er du forsikret, at en elmotors potentiale yder optimalt fra start til slut.

Derfor kan en elbil være den rigtige løsning for dig

Leasing af en elbil giver dig så meget mere end en god accelerationsevne og en fremtidsagtig køreoplevelse. Med en elbil som dit foretrukne køretøj kan du kombinere miljømæssig ansvarlighed og samtidig fodre din kærlighed til hverdagsluksus og komfort.

Vælger du en elbil, vælger du også en klimavenlig løsning og bidrager dagligt til en mere bæredygtig fremtid. Elbiler er ikke klimaneutrale, men de udleder knap halvt så meget CO2, som en dieselbil. Og en bonus er, at det er en del billigere at køre på strøm end på diesel og benzin.

De fleste elbiler har kun ét gear, da motoren er designet til at tage flere tusinde omdrejninger. Det efterlader dig med ét gear frem og ét bakgear. Når du ikke skal tænke på at skifte gear, kan du være langt mere koncentreret om vejenes omgivelser, hvilket giver dig en mere behagelig og sikker køreoplevelse.

Værd at overveje inden du leaser en elbil

Hvor langt skal du køre på daglig basis?
De fleste danskere oplever, at en elbil sagtens kan dække deres behov i forhold til rækkevidde til og fra arbejde. Men kører du meget på motorveje og har en lang distance til arbejde, så kan det selvfølgelig være en faktor, som du bør overveje.

Lademuligheder i dit nærområde
Bor du i en lejlighed i storbyen eller i et hus i et villakvarter? Har du mulighed for at installere din egen ladeboks eller er der let tilgængelige lademuligheder i nærheden af din bolig? Disse er faktorer, som er vigtige at overveje, da det har en stor effekt på om en elbil bliver en givende eller bøvlet oplevelse for dig.

Bruger du trækkrog?
Det er meget få elbiler, som har en trækkrog. Det skyldes både, at trækkræften ikke er den samme som hos normale brændstofbiler. Hvis du ofte bruger trailer m.m., så er en elbil måske ikke den rigtige løsning for dig.

Fordele ved leasing af elbiler

Elbiler har en del praktiske fordele udover at give en komfortabel køreoplevelse og være gode for miljøet.

Vedligeholdelsen er lettere og billigere, da elbiler er relativt enkelt sammensat, hvor mange sliddele er afskaffet, og der er færre dele, som kan gå i stykker.

Fleksibilitet er i større grad muligt når du leaser, hvilket betyder, at du kan prøve mange forskellige typer elbiler af.

Forsikring er ofte langt billigere ved leasing af en elbil, da du ikke forsikrer med et registreringsafgift – og derfor kan opnå en gunstigere løsning.

Likviditet: Leasing af elbiler giver dig en større økonomisk tryghed, da du hverken skal tænke på en risici for værditab eller bekymre dig om gensalgsværdien.

Skal dit næste lease være en elbil?

Har du fået øjnene op for mulighederne i en elbil? Ønsker du at høre mere, så giv os et kald i dag, og vi vender tilbage med et uforpligtende leasingtilbud indenfor de næste 24 timer.

Hos Nellemann Leasing er du altid sikret gennemskuelige aftaler og en tryg billeasing, ligesom vi tilbyder et bredt udvalg elbiler fra blandt andet Jaguar, Audi, BMW og Tesla.