Cover Mercedes

Elbil, hybrid, brint, benzin eller diesel?

I dagens bilmarked er der kommet uanet mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Skal du have el, hybrid, brint, benzin eller diesel under motorhjelmen? Vi giver dig overblikket, så du kan træffe det rigtige valg.

I dagens bilmarked er der kommet uanet mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Skal du have el, hybrid, brint, benzin eller diesel under motorhjelmen? Vi giver dig overblikket, så du kan træffe det rigtige valg.

Små elbiler

god bil nummer 2

Med en rækkevidde på under 250 kilometer kan de små elbiler med fordel udgøre det som bil nummer 2. Eksempler herpå tæller Mini Cooper SE, Honda E og Fiat 500 E. Disse biler er ideelle, hvis du primært kører korte ture og allerede har en anden bil til de længere stræk.

Prøv den elektriske bil MG 4 XPower hos nellemann leasing

Større elbiler

Din pålidelige partner i hverdagen

De større elbiler, med en rækkevidde på omkring 400 km, er perfekte som primære biler. Med mulighed for opladning 2-3 gange om ugen hjemmefra, hvilket kan lade sig gøre for de fleste, er det en problemfri løsning til daglig transport.

Polestar 2 Performance er en fantastisk elbil

Hybridbiler

Det bedste fra to verdener

Plug-in hybrider er kendt for deres alsidighed. På én opladning kan de køre mellem 50-100 km. Skal du længere, kommer de også med både benzin- og dieselmotor. Hvis du kører meget lokalt i hverdagen, men også har brug for lange stræk på eksempelvis ferien, er disse biler perfekte. 

I Danmark bliver bilkøbere belønnet for at tænke grønt, takket være CO2-grænserne på registreringsafgiften. Ved at vælge en bil, der udleder under 49 gram CO2 pr. kørte kilometer, får du ikke blot en mere miljøvenlig bil – men også betydelige besparelser, da afgiften reduceres markant.

Andre hybridbiler, som dem med 48-volts-mild hybrid-system, kombinerer fordelene ved både elmotor og forbrændingsmotor. Disse biler tilbyder et fremragende moment og er ideelle til klimabevidste forbrugere, da elmotoren gør, at man kan putte en mindre forbrændingsmotor ind.

Mercedes GLE hybrid

Brintbiler

næste skridt eller et sidespring?

Selvom mange ser potentiale i brint som fremtidens brændstof, er det usikkert, hvorvidt det vil blive en realitet. EU og de fleste regeringer fokuserer nemlig på el- og ladestandere frem for brint. Det kan dog ændre sig med tiden.

Lease en Audi RS3 hos Nellemann leasing

Benzin- og dieselbiler

Til dig der kører langt

For dem der kører mange kilometer og vil tanke sjældent, er benzin- og dieselbiler stadig relevante. Selvom fremtiden ser ud til at betyde de fossile brændstoffers død, er der også en spændende udvikling inden for syntetisk brændstof, som kan bringe nyt liv til disse biltyper. Så der er måske stadig håb for benzin- og dieselbiler.

Fuld komfort i Mercedes E300 D til de mange timer på vejen

Lease din næste bil hos Nellemann Leasing

Er du stadig i tvivl om hvilken biltype, der er den rigtige? Med et stort kendskab til alle typer biler og mulighed for flexleasing står vi hos Nellemann Leasing klar til at hjælpe dig på vej mod din drømmebil.

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing