Alpina leasing

Alpina leasing

Alpina er bilbranchens svar på gourmet ­– intet mindre. Den tyske bilfabrikant har siden 1965 produceret biler til et klientel, som vægter luksus og performance over alt andet.

Hos Nellemann Leasing kan du i dag lease en af vores eksklusive Alpina biler. Ser du ikke den model, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os, så sidder vi som altid klar til at hjælpe dig med at opfylde din bildrøm.


Få tilbud på Alpina

Med en flexleasingaftale på en Alpina skal du ikke bekymre dig om høje registreringsafgifter og store afskrivninger. I stedet kan du nyde frugterne af den høje fleksibilitet, som følger med en leasingaftale.

Vi er hos Nellemann Leasing eksperter i leasing af biler, og tilbyder derfor også en lang række leasingtyper. Du kan hos os vælge mellem splitleasing, privat- og erhvervsleasing, sæsonleasing, samt leasing på gule plader.


Læs mere om Alpina flexleasing

Ønsker du flere informationer om de mange forskellige leasingmuligheder, som vi tilbyder. Kontakt os i dag eller læs mere her.

Vores kontakter rækker langt ud over de danske grænser. Står din drømme-Alpina måske et sted i Tyskland og venter på dig, er vi hos Nellemann Leasing specialister i at hente biler hjem – læs mere her.


Alpina modeller

{{page}}
.

Alpinas historie

Lidt nord for alperne ligger den lille bayerske by Buchloe. En by, som på overfladen ikke gør synderligt meget væsen af sig – men byen brygger på en hemmelighed. I et lille hjørne af Buckloes industrikvarter bliver nogle af verdens mest luksuriøse performance biler produceret under det ikke helt så mundrette navn Alpina Burkard Bovensiepen GmbH & Co. KG – i folkemunde kendt som Alpina.

Oprindeligt producerede Alpina skrivemaskiner og senere hen tekstiler. Det var faktisk først efter, at grundlæggeren Burkard Bovensiepen havde ramt jackpot på aktiemarkedet i 1965, at den lille bayerske virksomhed kastede sig over tuning og optimering af BMW-biler.

I sin spæde ungdom var Alpina udelukkende et tuning-mærke med speciale i at indstille karburatorer og krumtapaksler til at udvinde mere kraft fra BMW-motorer. Referencen til datidens speciale lever den dag i dag videre i Alpinas logo, som består af netop en karburator og en krumtapaksel.

Alpina leasing hos Nellemann Leasing

Leaser du en Alpina hos Nellemann, leaser du ikke bare en luksuriøs BMW med lidt ekstra kræfter under kølerhjelmen. Når du leaser en Alpina, får du en bil, som kommer fra en fabrikant med en stolt rally- og racehistorik. 

I perioden 1968-1977 dominerede Alpina BMW’er de europæiske racerbaner – blandt andet med en sejr i det prestigefyldte Spa 24 timers løb. Efter en periode med mindre succes på racerbanen trak Alpina sig officielt fra racing i 1988, og gik derfra over til udelukkende at fokusere på at optimere BMW-modeller til vejene.

Alpina har i dag rundet mere end 50 års samarbejde med den tyske bilgigant BMW, og leverer årligt mere end 1700 biler til kvalitetsbevidste kunder rundt om på hele kloden.
Kontakt os i dag på info@nellemannleasing.dk eller +45 39 25 20 00 – så finder vi i fællesskab en løsning på en leasing-aftale efter dine behov.

.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.