Per Skov

D. 4. februar 2019, startede vores nye CEO, Per Skov, hos Nellemann Leasing. Men hvem er Per egentlig? 

5 hurtige om Per Skov

Vi kan på kontoret hurtigt konkludere, at vi er blevet en livsglad personlighed rigere, og vi vil derfor gerne dele lidt ud af ham.

For at du også kan lære Per Skov lidt bedre at kende, er du altid velkommen til at komme ud på vores kontor i Herlev og få en kop kaffe, eller du kan læse med videre og få 5 hurtige om Per Skov.

  1. ”Har du solgt noget i dag?” eller ”Er du på budget?” Vi fandt hurtigt ud af, at ovenstående er to af Pers yndlingssætninger.
  2. Per har en solid erfaring inden for bilbranchen. Hans seneste job var som Country Manager for Alphabet BMW Group med det overordnede ansvar for – og ledelse af Alphabet Leasing i Danmark.
  3. Per holder meget af kælenavne. Stort set alle medarbejdere hos Nellemann Leasing har fået tildelt et kælennavn. Er par eksempler på det, er vores kreditchef, Christoffer Bache, der har fået kælenavnet ”Op ad Bache”. Og vores marketingkoordinator, hedder ikke længere Mia Thøgersen, men Jytte fra Marketing.
  4. Per er én af dem, der siger ”LinkedIn” på sin helt egen måde.
  5. ”Always look on the bright side of life” – Vi tænker, at det næsten må være Pers yndlingssang. Den bliver i hvert fald sunget et par gange om dagen. Hver dag…

Ønsker du, at lære Per lidt bedre at kende? Giv ham endelig et ring eller hav fornøjelsen af ham over en kop kaffe på vores adresse Lyskær 7.
Per kan kontaktes på telefon: 29 60 33 44 eller på mail: [email protected]