Vælg dit

bilmærke

Audi

Audi

Logoet med de fire ringe har efterhånden en historie, der går mere end 100 år tilbage, og i dag leverer Audi stadig biler i topklasse.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Audi, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Audi.

Se tilbud på leasing af Audi

bmw

BMW

BMW er kendt for at lave biler af ypperste kvalitet og sportslige egenskaber. Det har de gjort siden 1916, og i dag kan du stadigvæk trygt vælge en BMW.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med BMW, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du overvejer at lease en BWW.

Se tilbud på leasing af BMW

Ferrari

Ferrari

Verdens måske mest ikoniske racerbilsproducent, har vist sig gang på gang at være forrest i feltet når det gælder alverdens motorløb, men det gælder også når de producere deres gadebiler.

Hos Nellemann Leasing har vi altid et par leasingtilbud på Ferrari. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den for dig.

Se tilbud på leasing af Ferrari

leasing range-rover

Land Rover

Land Rover er bilmærket, der kan tage deres ejere til øde og ufremkommelige steder, som kun meget få andre biler kan, uden at gå på kompromis med design og luksus.

Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række tilbud på leasing af Land Rover.

Se tilbud på leasing af Land Rover

Mercedes

Mercedes-Benz

”The best or nothing” er Mercedes’ officielle slogan, og beskriver meget godt hvad man får i en Mercedes! Mercedes er verdenskendt for deres kvalitet og køreegenskaberne, og deres modeller et sikkert valg.

Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række leasingtilbud på Mercedes. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den.

Se tilbud på leasing af Mercedes

leasing af Porsche

Porsche

Den første Porsche kom til verden i 1948 og virksomheden formår stadig at levere biler, der lever op til de mange forventninger om en ægte sportsvogn.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Porsche, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Porsche.

Se tilbud på leasing af Porsche

Tesla Model S

Tesla

Nellemann Leasing har mulighed for at tilbyde vores kunder at lease de forskellige modeller fra Tesla.

Tesla S er en af verdens mest eksklusive el-biler og med en rækkevidde på op til 528 km, 17” touch-screen og en acceleration fra 0-100 km/t på 5,6 sek er det også en af markeds mest avanceret el-biler.

Læs mere om leasing af Tesla

Volvo

Volvo

Volvo er kendt for at lave biler med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og praktiske egenskaber. Dette har de gjort siden 1927, og i dag kan du stadig trygt vælge en Volvo.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Volvo.

Se tilbud på leasing af Volvo

Aston-martin-leasing

Aston Martin

Aston Martin har gennem 100 år oparbejdet et fantastisk ry. Det ikoniske engelske bilmærke har ræs i blodet og debuterede allerede tilbage i 1923 under det franske Grand Prix og deltager fortsat aktivt i diverse racerløb verden over.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Aston Martin, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du overveje at lease en Aston Martin.

Læs mere om leasing af Aston Martin

Maserati leasing

Maserati

Bilmærket med treforken, som logo, associerer mange med italiensk stil, elegance og performance.  Maserati har siden 1926 lavet hurtige sportsvogne, men høj komfort og luksus, og har flere prominente motorsportstitler i bagagen.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Maserati, og hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Maserati.

Se tilbud på leasing af Maserati

Lotus leasing

Lotus

Lotus er et engelsk sportsvognsmærke. De har tidligere været en del af forskellige motorsportsklasser, såsom fx Formel1. Sportsvognene fra Lotus er kendt for at have lav vægt samt gode køreegenskaber.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med sportsvogne fra engelske Lotus, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Lotus.

Læs mere om leasing af Lotus

Jaguar leasing

Jaguar

Jaguar er et britisk luksus bilmærke, der har en lang tradition for at skabe smukke og hurtige hverdagsbiler og sportsvogne. Med en tilgang til designet om, at gøre dem så “levende som muligt”, så opnår Jaguar en spændende dynamik, som er populær hos mange den dag i dag.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med bilmodeller fra Jaguar, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Jaguar.

Se tilbud på leasing af Jaguar

McLaren leasing

McLaren

McLaren er et britisk motorsportsteam, der er meget kendt inden for bl.a Formel 1. Racerteamet blev grundlagt tilbage i 1963. I 1990 blev McLaren Cars grundlagt, så de kunne sælge sportsvogne baseret på den opbyggede vinden inden for motorsport.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med de hurtige sportsvogne fra McLaren, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på at lease en McLaren.

Læs mere om leasing af McLaren

Lamborghini leasing

Lamborghini

Lamborghini er kendt verden over for deres unikke og hurtige sportsvogne. En del af mærkets DNA er, at man skulle kunne genkende en Lamborghini med det samme, når man ser den første gang.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med sportsvogne fra Lamborghini, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af en Lamborghini.

Se tilbud på leasing af Lamborghini

Rolls-Royce leasing

Rolls-Royce

Rolls-Royce er en engelsk producent af luksusbiler, der har mange års erfaring med at producere unikke, stilfulde biler.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med luksusbiler fra Rolls-Royce, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Rolls-Royce.

Læs mere om leasing af Rolls-Royce

Bentley leasing

Bentley

Bentley er en britisk luksus bilproducent, som blev grundlagt tilbage i 1919. De vandt 24 timers løbet Le Mans første gang i 1924. Bentleys grundlægger W.O Bentley, skabte Bentley Motors med visionen om “en god, hurtig bil, der er bedst i dens klasse”. Denne vision har været en del af Bentley lige siden.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med biler fra Bentley, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Bentley.

Se tilbud på leasing af Bentley