Vælg dit

bilmærke

Audi

Audi

Logoet med de fire ringe har efterhånden en historie, der går mere end 100 år tilbage, og i dag leverer Audi stadig biler i topklasse.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Audi, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Audi.

Se tilbud på leasing af Audi

bmw

BMW

BMW er kendt for at lave biler af ypperste kvalitet og sportslige egenskaber. Det har de gjort siden 1916, og i dag kan du stadigvæk trygt vælge en BMW.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med BMW, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du overvejer at lease en BWW.

Se tilbud på leasing af BMW

Ferrari

Ferrari

Verdens måske mest ikoniske racerbilsproducent, har vist sig gang på gang at være forrest i feltet når det gælder alverdens motorløb, men det gælder også når de producere deres gadebiler.

Hos Nellemann Leasing har vi altid et par leasingtilbud på Ferrari. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den for dig.

Se tilbud på leasing af Ferrari

leasing range-rover

Land Rover

Land Rover er bilmærket, der kan tage deres ejere til øde og ufremkommelige steder, som kun meget få andre biler kan, uden at gå på kompromis med design og luksus.

Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række tilbud på leasing af Land Rover.

Se tilbud på leasing af Land Rover

Mercedes

Mercedes-Benz

”The best or nothing” er Mercedes’ officielle slogan, og beskriver meget godt hvad man får i en Mercedes! Mercedes er verdenskendt for deres kvalitet og køreegenskaberne, og deres modeller et sikkert valg.

Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række leasingtilbud på Mercedes. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den.

Se tilbud på leasing af Mercedes

leasing af Porsche

Porsche

Den første Porsche kom til verden i 1948 og virksomheden formår stadig at levere biler, der lever op til de mange forventninger om en ægte sportsvogn.

Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Porsche, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Porsche.

Se tilbud på leasing af Porsche

Tesla Model S

Tesla

Nellemann Leasing har mulighed for at tilbyde vores kunder at lease Tesla S modeller.

Tesla S er en af verdens mest eksklusive el-biler og med en rækkevidde på op til 528 km, 17” touch-screen og en acceleration fra 0-100 km/t på 5,6 sek er det også en af markeds mest avanceret el-biler.

Læs mere om leasing af Tesla

Volvo

Volvo

Volvo er kendt for at lave biler med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og praktiske egenskaber. Dette har de gjort siden 1927, og i dag kan du stadig trygt vælge en Volvo.

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Volvo.

Se tilbud på leasing af Volvo