Professionel klargøring hos Nellemann Leasing

Af Mads |
Professionel klargøring hos Nellemann Leasing

Vidste du at?

Hos Nellemann Leasing sker der selvfølgelig mange ting bag kulisserne, man som kunde ikke er klar over. Vi har har på kontoret både en kreditafdeling, en kundeserviceafdeling, en marketingafdeling og selvfølgelig vores salgsafdeling. 

En afdeling man udadtil ikke hører så meget om i Nellemann Leasing, er den tekniske afdeling. I denne afdeling har vi både en teknisk chef, samt en klargøringsafdeling. 

Disse to afdelinger selvfølgelig, er en helt essentielt del af dagligdagen hos os. 

Da det er lettere tilkørte biler, som vi ofte handler med. Er en god og professionel klargøring ekstrem vigtigt, for at kunne være i stand til at levere det topprodukt, som Nellemann Leasing som en helhed ønsker at levere. 

Hos Nellemann Leasing har vi både Trine og Robertino, der hver dag kæmper for at levere fejlfrie biler både til vores eksisterende kunder, der ønsker at gøre lidt ekstra for deres bil, men også til vores nye kunder der skal have en ny bil. Alle biler vi importerer for vores kunder får nemlig den helt store tur, i form af både indvendig og udvendig klargøring altid lavet med de absolut bedste klargøringsprodukter leveret af Meguiar’s Danmark. 

Husk at du altid kan bestille en professionel klargøring hos Nellemann Leasing. Du kan kontakte os lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00 - Fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
pin

Adresse

Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J (Aarhus afdeling)
mail

E-mail

telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.