Vidste du at?

Hos Nellemann Leasing sker der selvfølgelig mange ting bag kulisserne, man som kunde ikke er klar over. Vi har har på kontoret både en kreditafdeling, en kundeserviceafdeling, en marketingafdeling og selvfølgelig vores salgsafdeling.

En afdeling man udadtil ikke hører så meget om i Nellemann Leasing, er den tekniske afdeling. I denne afdeling har vi både en teknisk chef, samt en klargøringsafdeling.

Disse to afdelinger selvfølgelig, er en helt essentielt del af dagligdagen hos os.

Da det er lettere tilkørte biler, som vi ofte handler med. Er en god og professionel klargøring ekstrem vigtigt, for at kunne være i stand til at levere det topprodukt, som Nellemann Leasing som en helhed ønsker at levere.

Hos Nellemann Leasing har vi Robertino og co, der hver dag kæmper for at levere fejlfrie biler både til vores eksisterende kunder, der ønsker at gøre lidt ekstra for deres bil, men også til vores nye kunder der skal have en ny bil. Alle biler vi importerer for vores kunder får nemlig den helt store tur, i form af både indvendig og udvendig klargøring altid lavet med de absolut bedste klargøringsprodukter leveret af Meguiar’s Danmark.

Husk at du altid kan bestille en professionel klargøring hos Nellemann Leasing. Du kan kontakte os lige her.