Nissan leasing

Nissan leasing

Den japanske bilfabrikant Nissan har en stolt tradition for at producere biler, som er innovative – uden at de koster en formue.

Hos Nellemann Leasing kan du selvfølgelig også lease Nissan-modeller.

Finder du ikke lige din foretrukne Nissan-model, kan du altid kontakte os – så finder vi den model, som du søger.

Få tilbud på Nissan

Med en flexleasingaftale på en Nissan slipper du for at bekymre dig om store afskrivninger og høje registreringsafgifter. I steder får du en fleksibel aftale, som er skræddersyet til dit behov.

Vi har hos Nellemann Leasing mange års erfaring i leasingbranchen. Vi tilbyder derfor også et bredt udvalg af leasingtyper som splitleasing, privat- og erhvervsleasing, sæsonleasing samt leasing på gule plader.

Har du spørgsmål til vores mange leasingtyper, er du altid velkommen til at kontakte os, så besvarer vi altid glædeligt på dine spørgsmål.

Hos Nellemann stræber vi altid efter at gøre din Nissan leasing til en gennemskuelig oplevelse med fokus på dine behov.

{{page}}
.

Nissans Historie

Historien bag Nissan går helt tilbage til 1911 – dengang gik bilfabrikanten under det ikke helt så mundrette navn “Kwaishinsha Motor Car Works”. Blot tre år senere ramte deres første bil de japanske veje. Op gennem 1920’erne ændrede bilfabrikanten navn flere gange, indtil de i 1934 fik navnet Nissan Motor Company, som de stadig bruger den dag i dag.

For at forstå Nissans historie skal man forstå, hvad der skete i 1953. Grundet antikommunistiske følelser i kølvandet på koreakrigen, fyrede Nissans fagforening hundredvis af arbejdere. En ny fagforening blev dannet, og den hjalp Nissan med at ekspandere økonomisk og teknologisk – til det punkt, hvor de i dag er kendt som et af de førende mærker på bilmarkedet.

I 1986 udvidede Nissan med en kæmpe bilfabrik beliggende i Sunderland, England. I 2007 producerede fabrikken mere end 400.000 biler om året, hvilket var det højest antal produceret af nogen bilfabrik i hele Europa. I dag udbyder Nissan biler i alle afkroge af verdenen – og Nellemann Leasing og dermed Danmark er selvfølgelig ingen undtagelse.

Nissan for bilnørder med benzin i blodet

Enhver bilnørd med respekt for sig selv har set de legendariske Fast and Furious film. Har man set dem, ved man også, at Nissan er notorisk kendt for at producere drift-biler. Med klassikere som Nissan 200SX, Nissan 350Z og Nissan Skyline R33 GTS-T har den japanske bilfabrikant skrevet sig ind i historien som ”The King of Drift”.

Nissan har i senere år været blandt de førende i verden, når det kommer til produktionen af el-biler. Japanernes sans for detalje og højteknologiske tilgang til bilproduktion kan også ses og mærkes på slutproduktet.

Sagt på en anden måde, kan du med ro i maven lease en Nissan hos Nellemann Leasing og forvente en solid og moderne bil.

Nissan leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing har vi gjort Nissan leasing til en overskuelig proces. Vi indestår for bilens stand ved import, ligesom vi hjælper med at finde en køber, når restværdien skal indfries.

På den måde er du sikret en smertefri leasing af din næste Nissan-model.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.