MINI leasing

Overvejer du MINI leasing?

Er du på udkig efter en seriøs udbyder af MINI leasing? Så er du landet det rette sted. Hos Nellemann Leasing kan du nemlig lease din foretrukne MINI-model på dine præmisser – uanset om du er på udkig efter erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing eller en helt fjerde leasingform.

Den berømte britiske MINI er kendt for sin kompakte størrelse og manøvrerbare styring, som gør den populær i storbyen såvel som på racerbanen. 


Få tilbud på MINI

Og hos Nellemann Leasing er det nu muligt for dig at køre MINI’en, som vi hjælper dig med at lease. Vi giver dig overblikket over processen og hjælper med at indhente et godt tilbud, så du hurtigt kan komme ud på vejen – uden at støde på fartbump i processen på noget tidspunkt.

Vi har kort sagt gjort det lige så nemt at lease en MINI, som det er at manøvrere i en MINI. 


Læs mere om MINI flexleasing

Vi tilbyder en bred vifte af leasingvarianter, så der er noget til enhver smag – og skal vi så ellers sætte os til rette i MINI-raceren, så du ved, hvad du går ind til? 


MINI modeller

{{page}}
.

Den lille og vågne er bedre end den store og dovne…

Født i 1957 under Suezkrisen er MINI’en en overlever, der i sin tid blev en mønsterbryder i bilverdenen. Tiden kaldte på nytænkning inden for benzin- og dieselslugning, og her kom MINI’en til verden som den lille, smarte løsning på de store, tungtudledende automobiler.

Alec Issigonis stod fadder til modellen på foranledning af Sir Leonard Lord og bød i den lille bil på to banebrydende tanker: at vende motoren på tværs og flytte hjulene på bilen til hjørnerne af den. Det gav mere rummelighed og forøget stabilitet. 

Det smarte ved disse to træk kom også til udtryk ved bilens særlige udseende, som folk tog til sig i en sådan grad, at MINI’en blev et kulturfænomen – og så viste bilen tilsvarende exceptionelle evner på racerbanen, hvor dens lave tyngdepunkt gjorde den unik at manøvrere. 

Den lille MINI blev 60’ernes store bil. Lille, men rummelig nok til fire passagerer. Bybil, men hurtig nok til racerbanen. Populær, men billig nok for alle til at køre den. 

Den samme rummelighed, racer-drive og popularitet kan du også selv opleve i vores leasingmodeller af MINI’en. Så kan du også godt lide at være den lille, der byder de store trods? Så kontakt Nellemann Leasing i dag, og hør mere om dine fordele ved MINI leasing hos os.

En sand mester på racerbanen

En MINI er ikke bare en lille, smart og behændig bil i storbyen, hvor den er nem at parkere. Nej, en leasing af MINI giver dig også en unik mulighed for at prøve en racevinder på gaden.

For som en sidegevinst til MINI’ens innoverende design er den yderst effektiv på en racerbane. Placeringen af hjulene og motoren, som er tværstillet, så vægten ligger på forhjulene, gør nemlig MINI’en til en forvokset gokart, der som bekendt ligger umanerligt stabilt på vejen. 

Det resulterede i bilens unge år derfor også i en del præmier indenfor motorsport – herunder særligt rally hvor for eksempel prestigeløbet Monte Carlo Rally i årene 1964-1967 blev vundet. 
Overvejer du at lease en MINI for dens egenskaber på racerbanen, kan vi hertil anbefale dig at se på racermodellen af den: MINI Cooperen. En racerklar bil udstyret med en kraftigere motor, stærkere bremser, et par få tuninggreb – og samme design og manøvrerbarhed.

Kør en “European Car of the Century” med en MINI hos Nellemann Leasing

Med leasing af en MINI får du en lille og sjov bil, der er historisk (køre)banebrydende med sit særlige design og manøvredygtighed. Derfor blev den i 1999 også kåret til “European Car of the Century”. 

Er du bilæstetiker er MINI’en ikke til at komme uden om – trods sit lille og lave ydre. Den giver dig køreglæde via sin nemme håndtering og racerevner, som ganske enkelt er revolutionerende designet.

.

MINI leasing hos Nellemann Leasing

Er du interesseret i leasing af en MINI, handler det altså her fra om at vælge den rigtige leasingtype for dig. Flexleasing er vores typiske leasingform, men vi udbyder også andre typer, som sæson-, split- eller erhversleasing. 

Læs mere om vores leasing, og hvordan hele processen foregår under vores FAQ
Når du er klar til at komme i gang, er det bare med at kontakte Nellemann Leasing – så hjælper vi dig med at afprøve klassikeren.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.