Komfort, kvalitet og køreglæde behøver ikke at vælte budgettet. Det er den ny MG ZS EV Luxury elbil et eksemplarisk eksempel på. For her får du masser af ekstraudstyr til en pris, hvor de fleste kan være med. Den er netop landet hos Nellemann Leasing, men skynd dig – partiet er stærkt begrænset.

En førstegangsydelse på 15.995,- plus moms og en månedlig ydelse på 1.995,- plus moms. Så lidt skal det koste at erhvervslease MG’s nye mellemklasse SUV, ZS EV Luxury.

Til den pris kan man snildt fristes til at tro, at man må gå på kompromis med kvalitet og komfort. Det er dog bestemt ikke tilfældet.

For i MG ZS EV Luxury får du overraskende meget bil for pengene. Vi kan blandt andet nævne adaptiv fartpilot, blindvinkelsassistent, bakkamera, panorama soltag, sædevarme og 17’’ alufælge. Og med en rækkevidde på op til 263 kilometer samt hurtig opladning op til 80 % på blot 40 minutter skal du heller ikke bekymre dig om drænet batteri.

Er du endnu ikke overbevidst? Så tag et kig på videoen nederest i artiklen, hvor vi gennemgår elbilens eksklusive og elegante features.

Køreglæde og masser af komfort i kabinen

MG Motors er et ikonisk bilmærke med næsten 100 år på bagen, som nu er genfødt i en ny generation. Den ny generation er et relativt nyt indslag i europæisk kontekst, hvor den siden efteråret 2019 har indtaget markedet et land ad gangen.

Nu er turen kommet til Danmark – og dermed også Nellemann Leasing. Og vi glæder os til at vise MG ZS EV frem for vores kvalitets- og prisbevidste kundekreds. For denne prisvenlige mellemklasse SUV er meget mere end en veludstyret bil til en konkurrencedygtig pris.

Her får du også rigeligt med plads – både til benene og til bilen på byturen. Med sin mellemstørrelse er MG ZS EV nemlig nem at navigere rundt i bybilledet – uden at du skal gå på kompromis med kabinepladsen. Den rummelige læderkabine byder nemlig på masser af komfort for både chauffør og passagerer, ligesom bagagerummet også har plads til det meste. Og så har vi ikke engang nævnt køreglæden endnu.

Oplev MG ZS EV hos Nellemann Leasing

Besøg Nellemann Leasing i Taastrup, og oplev MG ZS EV Luxury og alle dens fordele helt tæt på. Kan du ikke helt vente, så giver Mads dig en eksklusiv rundtur i videoen herunder.