I Leasingskolen introducerer vi dig til de forskellige former for leasing og guider dig til hvilken leasingform, der passer bedst til lige netop dig og dine behov. Følg med i guiden og bliv klogere.

Hvad er finansiel leasing?

Den typiske leasingform hos Nellemann Leasing er finansiel leasing – en leasingform, der kører efter flexleasing-princippet. Flexleasing betyder helt enkelt, at du finansierer din bil i et leasingfirma i stedet for i banken, og at du betaler registreringsafgiften for én bestemt periode i stedet for at betale det hele på én gang. Finansierer du derimod din bil i banken, betaler du den fulde registreringsafgift, idet du køber bilen.

Det er derudover relevant at nævne fleksibiliteten ved flexleasing. Det er både i forbindelse med sæsonleasing og kortere leasingforløb, samt at du kan sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på at lease den efterfølgende.

 

 

Operationel leasing vs finansiel leasing

Med flexleasing har du mulighed for at lease en bil med anseeligt mindre kapitalbinding i forhold til operationel leasing. Dette skyldes blandt andet, at bilen leases uden registreringsafgift, hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb og en mindre månedlig ydelse sammenlignet med traditionel leasing.

Som leasingtager skal du være i stand til at kunne henvise til en ny køber, når leasingaftalen ophører. Eftersom bilen stadigvæk er uden registreringsafgift som følge af flexleasing-aftalen, kan køretøjet sælges til udlandet og dermed nå en langt større potentiel gruppe af købere.

Dermed er den store forskel mellem operationel leasing og finansiel leasing, er hvad der sker, når leasingaftalen ophører.

Fordele ved finansiel leasing

Der er mange fordele ved at lease din via flexleasing. Du får for eksempel en langt mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Når bilen skal afhentes, er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre EU biler. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi også hjælp til at finde en ny køber, efter restværdien er indfriet.

Der findes flere forskellige muligheder inden for finansiel flexleasing. Nellemanns Leasingskole vil nøjsomt gennemgå alle de forskellige former og gøre dig klogere på, hvilken leasingform der passer bedst til dig. I næste lektion ser vi nærmere på leasingkontrakten – læs med her.

Vil du tale med en af vores leasingkonsulenter, så kontakt os allerede i dag – vi står klar til at klæde dig godt på dig at lease din næste bil.